BOKEN MIN ER BARE FOR MENNESKER MED STYRKER, SVAKHETER, OG MED HJERTET PÅ RIKTIG STED!

Reklame | egen bok

Nå kan jeg vel trygt si at høsten er her på alvor, og at boken min snart kommer ut i butikkene landet over! Jeg kjenner på en følelse av at jeg både gruer meg og gleder meg til innholdet i boken blir sett med flere tusen øyne. Jeg elsker å skrive og dele mine tanker og følelser med dere, men noen ganger så kan det være veldig skummelt. Jeg vet at valg jeg har tatt ikke alltid har vært riktig, og i alle fall ikke for alle som følger og leser. Jeg må jo si at det kanskje er det som er mest skummelt med å dele innhold, nettopp responsen fra lesere.
Jeg har jo selv stått for både opplevelser, valg og følelser, men det å dele det åpent sort på hvit i en bok. Det er noe helt annet. Det er som om jeg skal gå gjennom alt innholdet på nytt, bare at jeg denne gangen er usikker på alt fra følelser til beslutninger. Alt kan mistolkes, eller kritiseres. Alt kan bli skrevet om av media, eller snakket om i flere tråder i alle slag forum. Plutselig er mine sårbare tanker og opplevelser, ikke bare mine lengre. Men for hele Norge til lese, dømme, kritisere, og lage egne historier av mine sannheter.
For det er nettopp det som skjer når man åpner opp livet sitt på den måten. På en annen side, så elsker jeg å kunne gi ut bok, og nå min andre bok. Jeg elsker å kunne ta dere med inn i min virkelighet. Jeg elsker å fortelle hele sannheten, av en fortelling. Noe som man faktisk gjør i en bok. Man blir satt rett inn i situasjonen, og kan lese seg frem til så mange detaljer, at det nesten er umulig å ikke danne seg et bilde om hvordan det var der akkurat da handlingen tok sted. Og det er noe som aldri ville vært mulig i ett eller flere blogginnlegg.
Derfor gleder jeg meg også veldig til denne boken kommer ut. «Bare Anna» kommer først i butikkene neste måned, men jeg vil tro at det vil være en bok som blir viktig for flere i lang tid fremover. Jeg vet at denne boken vil være viktig for meg, ikke bare nå, men jeg tror jeg vil kunne ta denne frem i fremtiden og lese ting som også i fremtiden vil gjøre at jeg føler meg bedre med meg selv både som menneske, ungdom, mamma, og ikke minst som bare Anna. Det finnes flere grunner og ulike personer denne boken vil være viktig for, og jeg håper så inderlig at innholdet og budskapet i boken min treffer.
Jeg er så stolt over arbeidet som er lagt ned i denne boken, men kanskje viktigst av alt, de temaene som man kan komme så tett på. Viktige tema som jeg tror at mange av mine både unge og eldre følgere har opplevd, følt på, eller til og med vil kunne lære av, nettopp med denne boken. «Bare Anna» er jeg så stolt over, og kanskje akkurat derfor gleder jeg meg sånn til den kommer ut. Jeg gleder meg til mine følgere, både nye og gamle lesere skal lese og være en del av den. Jeg gir ikke ut en ny bok for at VG sine kritikere skal gi den en terningkast 2, for det er ikke disse menneskene som er målgruppen.
Målgruppen for boken min passer både ungdommer, og godt voksne mennesker. Mennesker som har levd et liv med usikkerhet, svakheter, styrke. Boken min passer for alle som har opplevd noe vanskelig, eller kjenner noen som har det. Boken min er for foreldre. For barna. Og for den «vanlige mannen i gata». Boken min er for deg, du som sitter å leser mitt sjette avsnitt i et innlegg uten klikkoverskrift, bare fordi du har lyst til å lese. Min bok passer med andre ord for alle som har et åpent sinn, og et hjerte på riktig sted! Har du ikke bestilt boken min «Bare Anna» enda, kan du kjøpe den HER
0 kommentarer

Siste innlegg