BRYLLUPSREISE, INSTAGRAM, SKOLEPLANER OG BOK! ++++

Reklame | egen bok

Når kommer boken din ut i butikk? Jeg er faktisk ikke helt sikker på når den kommer ut i butikkene, men jeg vet at den skal være i butikkene når jeg skal ha boklansering 29.oktober! Så det er med andre ord kun en måneds tid igjen til bøkene står i bokhyllene over hele Norge. Det er utrolig spennende og skummelt samtidig som jeg selvsagt kjenner på en enorm stolthetsfølelse! Jeg håper den blir godt tatt i mot av dere som liker å følge meg, og at innholdet i boken min treffer den som leser den.
Trives du med den nye instagramprofilen din? Ja, jeg elsker den nye profilen min. Jeg føler at jeg har mer frie tøyler. På en måte så føler jeg ikke at bildene trenger så god kvalitet der, men heller at jeg har lov til å dele bilder som er tatt i øyeblikk og ikke som er oppstilt og blogg-vennlige. Jeg trives godt med å være tilbake, og jeg har fått så mye positive meldinger. Jeg skal gå gjennom og svare alle, men det tar dessverre litt tid.
Hvordan ligger du ann med skoleplanene dine? Jeg har lagt det på hyllen for dette året. Det ble plutselig litt mye med boken, flyttingen og nå det store baby-ønsket mitt. Så jeg får se til neste år igjen. Om tiden står stille, så skal jeg uten tvil hoppe på og få meg en utdannelse. Jeg vil bare ikke at det skal ødelegge for noe jeg allerede har. Jeg syns derfor det var lurt å fokusere på de tingene som ligger foran meg denne høsten, slik at jeg kan prestere på mitt beste på alle ønsker og mål jeg setter meg.
Føler du deg eldre nå enn da du var 18 år? Jeg tror alle føler seg eldre når de er 23, kontra det å være 18 år. Det er en stor kontrast, selv uten å være mamma. Jeg må jo innrømme at jeg savner det å være 18 år, selv i min posisjon. Jeg føler meg på ingen måte ung lengre, og før så hadde jeg alltid alderen å lene meg på de gangene jeg følte meg eldre enn mine jevnaldrende, mens nå føler jeg at jeg i mindre grad kan gjøre det. Og derfor blir jeg både 30 år i hverdagen og plutselig 23 år på fest og med venner. Kontrasten var med andre ord større da jeg var 18 år, til tross for at hverdagen min da også var som en 30 åring.
Hva føler du har forandret seg mest med deg de siste årene? Jeg vil nok si at jeg har forandret meg mest når det kommer til mennesker rundt meg. Hvem jeg er i en stor folkemengde eller med venner. Den jeg er når jeg møter nye mennesker. Og kanskje ikke minst, den jeg er blitt på bloggen. Jeg var veldig utadvendt før, og tok mye plass både i vennegjengen og med større grupper mennesker rundt meg. Nå er jeg mer stille, både med venner, og i større sammenheng vil jeg egentlig være usynlig. Det er en stor forskjell fra den jeg var før.
Hvordan går det med planene om bryllupsreise? Vi holder fortsatt på å planlegge bryllupsreise. Vi hadde egentlig bestemt oss for lokasjon for den magiske bryllupsreisen vår. Men jeg må innrømme at vi har endret meninger og sted opp til flere ganger siden det første valget vårt. Nå har vi de siste månedene funnet en helt ny plass som vi tror vil bli perfekt. Jeg må innrømme at jeg ikke klarer å være helt sikker på at det blir her før turen er bestilt, men jeg håper på en magisk bryllupsreise på nyåret,  uansett hvor det måtte bli!
0 kommentarer

Siste innlegg