BURSDAGSFEIRING + FAMILIEGJENFORENING!

Vi er kommet oss vel hjem igjen etter noen magiske dager i Stavanger. Vi har hatt en utrolig fin uke i hjembyen min, og for første gang på lenge gikk dagene og planene i ett der inne. Jeg synes det er så deilig når noen dager blir som det. Vi har vært veldig sosiale, sett mye familie, og ikke minst fått være mye ute i solen. Vi avsluttet Stavangerturen vår med en bursdagsfeiring for Michelle sammen med mye familie. Det var veldig gøy å se alle igjen, samtidig som det var på høy tid å kunne merkere 8 årsdagen til snuppemor.
Selv hvor fint vi har hatt det på tur de siste to ukene, så kjenner jeg at det er utrolig godt å komme hjem for siste gang denne sommeren. Vi skulle jo i utgangspunktet prøve å holde oss hjemme denne sommeren. Det gikk ikke, men jeg vil nå si at med kun 5 dager i utlandet, så har vi fått mye ut av en Norsk sommer likevel. Jeg har vel først denne sommeren merket hvor lenge barna faktisk har sommerferie. Nå har guttene bare en uke igjen av ferien før de skal tilbake i barnehagen. Og Michelle har fortsatt over tre uker igjen til skolestart.
Jeg er heldig og så takknemlig for at jeg har muligheten til å være sammen med dem hver eneste dag gjennom sommeren. Det er ikke mange som har muligheten til det, og jeg kjenner vel litt ekstra på nettopp dette i år, som Jan kun har noen utpekte uker som han er hjemme. Jeg er imponert over alt vi har klart å rekke denne sommeren, og kanskje spesielt de siste to ukene. Vi har virkelig kost oss, og laget masse nye minner som vi skal ta med oss videre. Håper alle nyter sommeren. Det gjør i alle fall gjengen her i hus.
0 kommentarer

Siste innlegg