BURSDAGSFEIRINGER PÅ REKKE OG RAD!!

Jeg er i full gang med å planlegge bursdagsfeiringer! Jeg har egentlig hatt en stor hobby med å stelle i stand bursdagselskap de siste årene, men etter bryllupet vårt for snart et år siden, så ga det meg en liten stopp i interessen. Rett og slett. Nå kjenner jeg at jeg virkelig gleder meg over en stor feiring igjen, og har derfor startet å planlegge.
Vi har to gutter som har bursdag nå frem mot jul, og minsten har allerede bursdag i starten av oktober. Jeg har tidligere vært usikker på om jeg i det hele tatt skulle vise frem feiringene som tidligere her på bloggen. Men etter mye tanker for og i mot, har jeg kommet frem til at det virkelig ikke gjør noe å dele. Nå er det først Lucas sin tre-årsdag som planlegges, men vi har en stor 5 års-dag som skal feires like etter!
Jeg synes det er så gøy med runde tall. Jeg vet ikke hvorfor, men for meg er 5 år, den første alderen hvor jeg tenker «shit, så fort tiden går». Det telles derfor for meg som det første runde tallet. Det er helt sinnsykt å tenke på hvor fort de siste årene har gått. Jeg liker derfor å stoppe opp på bursdagene til barna, og gi dem en stor feiring, med et bestemt tema, kaker, og ikke minst samle familie og venner!
Lucas har bursdag 3.oktober, og vi skal ikke feire bursdagen før helgen etter. Jeg er litt usikker på tema i år, for det som jeg egentlig hadde planlagt gjør at guttenes tema blir veldig like. Samtidig som jeg egentlig har sett for meg noe som gjør at de likevel blir helt forskjellige. Vi får se. Nå har jeg tenkt å ta en bursdag om gangen, og etter vi har hatt denne feiringen, så får vi se hva tema for neste bursdag blir!
Jeg har egentlig latt barna påvirke tema i veldig stor grad tidligere. Noe som er en selvfølge for mange. Men for å unngå at det kun er ting som blir brukt en gang, i ett selskap, prøver jeg derfor å påvirke temaene en liten smule. Jeg liker svært lite å sløse. Enten det er penger, eller kjøp av «unyttige ting». Nå skal det likevel sies at det er store temaer, og alt er jo mer noe jeg har interesse av, enn barna selv. Selv om de selvsagt blir like glade hvert eneste år!
0 kommentarer

Siste innlegg