BURSDAGSRIGGING FOR MORGENDAGEN!

Reklame | Fargerikedrommer

Hele denne uken har flydd forbi, og jeg har nesten ikke rekket å sette meg ned for å skrive. Jeg har som sagt guttene hjemme på heltid, samtidig som jeg steller og rigger i stand til en stor dag som møter oss i morgen. 12.12 for fem hele år siden ble jeg mamma til en nydelig liten gutt. William har bursdag, og selv hvor travle alle er rundt juletiden, så må han selvsagt feires like stort som de andre. Og kanskje til og med litt mer, nettopp fordi alle er så opptatt med julen som er i underkant av to uker unna. Jeg vet ikke, men jeg føler på et enormt stort ansvar når det kommer til bursdagsfeiringen til William spesielt. 

Vi skal derfor markere dagen med de vi har rundt oss her på sørlandet i morgen, og med hele gjengen etter nyttår. Jeg har bakt og styrt på lenge, for å klargjøre og lage i stand noe til dagen i morgen. Samtidig ble vi skikkelig positivt overrasket hele gjengen her, etter at ballong oppringingen for morgendagen ble mye større og finere enn vi kunne håpet på! Planen var bare å ha en liten ballong-oppmerksomhet i all julepynten, men det var noe helt ekstremt vi kom hjem til, og noe som virkelig satte smilet på alle her hjemme!

Jeg prøvde å spørre hva ønskene for morgendagen var, og det eneste ønsket han hadde var å få åpne julekalenderen sin på morgenen. Så selv oppe i all forventninger og stas jeg selv lager rundt barnas bursdag, så er det likevel viktig å formidle til dere at barna mine virkelig ikke forventer disse store kakene og ballong-oppriggingen som jeg steller i stand for dem. Det er faktisk et ønske og behov jeg har for bursdagene deres. De bryr seg mye mer om hvem de tilbringer den store dagen sammen med, og ja, ting som det å få lov til å åpne julekalenderen noen timer før de ellers pleier. 

0 kommentarer

Siste innlegg