DERFOR SETTER JEG EN STREK HER!

Jeg har i alle år laget stor stas på barna mine sine bursdager. Og kanskje bare mer og mer med årene. Jeg elsker bursdager, og jeg elsker og vise barna mine hva jeg har laget i stand kun for dem. Bursdagene her i huset har på mange måter vært en slags hobby for meg, og noe jeg har elsket å holde på med. Og ikke minst elsket å vise frem, og kost meg med. Nå har det seg sånn at jeg velger å slutte med dette. Ikke bursdagen, og det og gjøre stas på barna mine. Men det å dele bursdagsfeiringene deres. 

Nå er det sånn at eldste jenta er fem år mer enn minsten, og det har vært flest av hennes bursdager ute. Jeg velger likevel å slutte for alle tre samtidig. Ettersom at det ikke var så personlige tema før, så følte jeg ikke noe på å dele. Men nå som jeg føler temaene virkelig kun blir mer og mer preget av personlighet, og ønsker fra barna, så vil jeg at barna mine skal få lov til å velge de bursdagene de ønsker, uten å tenke på at de ligger ute sånn at alle kan se. Barna har aldri gitt utrykk for at noe jeg legger ut er flaut eller galt, men den alderen kommer. 

Neste bursdag for Michelle er når hun blir 8 år, og jeg vet av egen erfaring at de neste årene hennes er det veldig ulikt hva man syns er barnslig og ikke. Jeg vil ikke være med på å gjøre noe ukomfortabelt for noen. Den som har bursdag denne uken, er kjekkasen i midten. Han blir fire år på onsdag, og det skal feires både på selve dagen og til helgen! Helt vilt å tenke på hvor store barna mine er blitt!! 

0 kommentarer

Siste innlegg