DESTINASJON: MONACO + MASSE BILDER!

Nå som vi har vært i Frankrike i noen dager, måtte vi jo nesten ta turen innom Monaco, mens vi har her nede. Når vi først var kommet oss til hotellet vårt i Nice, så hadde vi som mål å få besøket både Cannes og Monaco i løpet av tiden vår her. Jeg må jo innrømme at det kanskje er plasser jeg heller ville dratt uten barn, men hver plass vi har vært på har vi faktisk funnet fine plasser som det har passet å ta med barna på. Vi tok en is i Monaco, og gikk litt rundt i gatene. Det var utrolig varmt, men mye å se, og ikke minst utrolig gøy å ha vært der!
Vi fant oss en nydelig park, midt i byen. Det var deilig, og nesten ikke et eneste annet menneske i hele den parken. Vi så på de store fiskene i damen en stund, og gikk vel helt fra båthavnen og helt bort til stranda som var på andre siden. Det var fint, men varmen gjorde faktisk at vi måtte gi oss etter en stund, og heller finne oss en is. Jeg føler vel kanskje at den varmeste dagen eller plassen vi har vært frem til nå, har vært dagen vår i Monaco. Det er deilig at vi har funnet sommeren på denne ferien!
Det jeg kanskje likte mest med Monaco var jo alle bilene. Det var så tydelig at de aller fleste hadde penger, av de som bodde der. Vi så flere Ferrarier som kjørte rundt i Monaco, enn vi så noen andre biler. Jeg føler vel kanskje at Ferrari var deres svar på Tesla eller Nissan Leaf som Norge har mange av. Jeg syns jo selvsagt det er veldig spesielt, som knapt har sett en Ferrari på nært hold. Guttene elsket det selvsagt, så det var gøy! De peket og kikket på “reserbilene” som kjørte forbi oss langs promenaden.
Vi så vel ikke så mye annet fra Monaco egentlig, men vi kjørte selvsagt gjennom gull-tunellen deres på vei tilbake igjen. Det er vel kanskje det jeg var mest spent på med hele Monaco, for det hadde jeg ikke sett noe bilder av i forkant av turen vår. Jeg føler vel kanskje at av alle plassene vi har vært hittil, så er Monaco ikke en plass vi kommer tilbake til som familie. Av alle plasser vi nå har sett og vært, så var ikke Monaco så barnevennlig som alt annet, naturlig nok. Jeg er veldig glad vi tok turen innom som sagt, og vi fikk oss jo en superfin dag, nok en gang!
0 kommentarer

Siste innlegg