DET ER VANSKELIG Å FØLE AT JEG HAR FÅTT TIL NOE

For en herlig dag å våkne opp til. Endelig er både solen og temperaturen på plass, og jeg tørr påstå at sommeren endelig kom i dag. Det gjør det mye lettere å komme i gang med dagen, og forhåpentligvis klare å tenke positivt. Nå er jeg på vei ut døren for å møte ei venninne i finværet. Den samme venninnen som faktisk har klart å motivere meg til å ønske å ta en utdanning, men også at jeg kommer til å klare det.

Jeg har hele veien vært tydelig på at jeg ikke trenger utdanning, og det har vært lett å si når alle piler har pekt oppover. Mens nå som jeg faktisk kunne tenke meg flere bein å stå på, så er det vanskelig å overbevise meg selv om at det er noe jeg klarer. Jeg prøver å være positiv, og jeg prøver å ta i mot all støtten jeg har fått på tankene om utdanning, men samtidig er det noe som gjør at jeg ikke føler meg trygg på at jeg får det til.

Faktisk kan det av og til være vanskelig å føle at jeg i det hele tatt har fått til noe. Eller, jeg er stolt over det jeg har skapt. Jeg er stolt over at jeg har bygget en business ut av intet, men samtidig er det vanskelig å se for seg at det kan overføres til en vanlig jobb, eller til en skolebenk. Jeg prøver å minne meg selv på at jeg alltid har fått til det jeg virkelig har villet, så jeg skal nok klare dette også. Men akkurat nå skal jeg ut i solen og se hva jeg klarer å bestemme meg for. Kanskje blir jeg skolejente igjen til høsten! Håper alle får en strålende dag!

0 kommentarer

Siste innlegg