DET LETTESTE HADDE JO VÆRT Å FLYTTE TIL OSLO


Foto: Nina Hansen / Dagbladet

I går var jeg hele dagen inne i hovedstaten, for å møte opp på jobbmøte etter jobbmøte. Jeg syns det er deilig å få unnagjort så mye som mulig på en tur, for det er ikke sånn at jeg kan være i Oslo for alt som skjer. Jeg merker jo på dager som i går at det letteste hadde vært å flytte til Oslo med min jobb, da jeg uten tvil ville hatt mye større muligheter. Men likevel så syns jeg det er deilig å både stå opp med gjengen  min, samtidig som jeg kommer tilbake å legger meg i sengen min samme dag. Det krever bare litt mer fra meg å møte opp på på disse møtene, det er ikke dermed sagt at det er umulig. 

Jeg hadde en utrolig spennende dag, og det er så mye gøy i vente. Jeg liker å holde kortene tett til brystet en stund. Men kjenner dere meg godt nok, så vet dere også at det ikke er lenge dere må vente før dere får vite hva som skjer. Noen ting kan jeg faktisk ikke si, mens andre vil jeg fortelle mine nærmeste om før det kommer på bloggen. Jeg merker at selv etter snart syv år med bloggen, så kan jeg enda bli stolt over ting jeg gjør eller muligheter jeg får. Det er kanskje det jeg liker best med den jobben jeg har. Det blir aldri kjedelig. 

Det er ikke lenge til jeg flyr inn til Oslo igjen, jeg skal nemlig tilbake for flere møter allerede på mandag. Når jeg ser tilbake på alle år, så ser jeg at det er de første månedene i året, og på høsten igjen at det som regel er flest Osloturer. Dette kommer av litt forskjellig, men det som kanskje speiler seg mest igjen er at tidlig på året så planlegges det som skal skje, og høsten så følges det opp når det har skjedd. Så kan dere jo kanskje tenke dere selv frem til hva det kan være? For min del er det faktisk flere ting, og det er utrolig gøy. 

Jeg trodde virkelig ikke det skulle skje noe dette året, men så feil kan man faktisk ta. Det ser nemlig ut til å bli et ganske så travelt år, noe som passer meg helt perfekt. Jeg har nok jaget det å sette noen planer dette året, og det har virkelig ikke slått feil ann. Jeg gleder meg så utrolig mye til å fortelle dere alt som skjer, virkelig! Jeg hadde også et møte i går som virkelig fikk meg til å se hvor langt jeg er kommet, da tenker jeg mest på meg selv og egen personlighet. Jeg har virkelig følt jeg har blitt eldre det siste året, og det er så deilig når andre som har kjent meg over tid faktisk ser det og kommenterer det! 

0 kommentarer

Siste innlegg