DETTE ER DE STØRSTE FORSKJELLENE MED DET NYE HUSET!

I går var det allerede en måned siden vi flyttet inn i huset vårt. På en måte føler jeg tiden har gått utrolig fort, på en annen så føler jeg at vi har bodd her utrolig lenge allerede. Det er rart hvor fort man vender seg til ting, og ikke minst nye steder. Jeg har fått så utrolig mange spørsmål i forhold til hvordan barna tar det med flyttingen, og jeg ønsker derfor å gå litt ekstra inn på dette nå. Jeg synes nemlig det er utrolig fint å få disse spørsmålene, fordi det er så utrolig mange som flytter med barn, og som foreldre så frykter man alltid det verste.

For oss så har flyttingen vært en drøm, virkelig. Jeg visste ikke hvor viktig denne flyttingen faktisk var for barna, før vi nå har kommet oss helt i hus og fått kjenne på det å bo så nært venner og kjente. Det er jo sånn som dette jeg selv har hatt det som liten, og kunne løpe rundt i gatene med venner. Slippe å avtale så mye mellom foreldre, men at barna rett og slett bare løper bort å dinger på hos dem de ønsker selv. En ting er at Michelle fritt løper rundt med venner, men det at William allerede har funnet så god tone med guttene i gata er virkelig noe vi er utrolig takknemlig for.

Han har jo ikke mye kjennskap til de som bor rundt her fra tidligere, og jeg tenkte vel at det ikke ville bli noe særlig leking i gatene for hans del før etter skolestart hvor han ville bli kjent med folk her etterhvert, men det har vist seg å være så utrolig godt for han å bli kjent med de i gata her. Han ene skal til og med i samme klasse, så det er helt gull! At han allerede nå knytter vennskap til gutter han skal begynne på skolen med til høsten vil jo selvsagt bli med på å gjøre skolestarten mye lettere. Det føles som om ting virkelig har falt på plass for oss.

Nå har vi flyttet nærmere alt som skjer, og ikke lengre unna, så dette er jo et viktig fakta oppe i det hele. Barna har gåavstand til skolen, barnehage og venner. Jeg føler alltid de har hatt mange venner rundt seg hvor enn vi har vært, men det er noe helt annet å komme hit, hvor det kreler av barnefamilier med barn på alle barna våre sine ander som går på samme skole og samme barnehage. Lucas startet i barnehagen her for en stund tilbake, så han ble jo kjent med mange her i nabolaget litt før oss andre, og trives godt både i barnehagen og på lekeplassene rundt, og er veldig fornøyd når han får være med storesøsknene ut! 

0 kommentarer

Siste innlegg