DETTE ER TID OG STED FOR JULESIGNERINGENE MINE!

Reklame | egen bok

Nå nærmer desember måned seg med stormskritt, og jeg kjenner jeg gleder meg til fullt kjør, med en god dose julekos! Jeg har satt opp julesigneringer gjennom desember, og håper at det er mange som ønsker å komme for å få en personlig hilsen i en av mine to bøker. Både en julehilsen, om det er en julegave, eller om det rett og slett er en liten hilsen til deg! Jeg skal som vanlig ikke reise så langt unna der jeg holder til, men har derfor tenkt at det er fint mulig å kontakte meg direkte, om du bor langt unna og ønsker en signert bok. Det skal jeg gladelig gjøre. Ber alle som ønsker det, å sende meg en direktemelding på Instagram HER! 

For dere andre som faktisk har tid, lyst og mulighet til å komme på en av mine flere signeringer gjennom desember, så håper jeg virkelig at du stikker innom. Jeg vet det er en travel tid, men er man skal man på julegaveshopping, så er det jo fint å gjøre dette i samme sleng. Jeg skal nemlig kun ha signeringene i helgene frem mot jul! Jeg håper at også kjente og bekjente har lyst å stille opp på signeringene, om så ikke annet enn for å kun si hei. Det er som sagt veldig hyggelig med et godt oppmøte på signeringene! 

Julesigneringer:

Lørdag 7. Desember kl.13.00 – Norli, Kvadrat kjøpesenter, Sandnes

Lørdag 7. Desember kl.16.00 – ARK Prostebakken, Stavanger Sentrum

Fredag 20.Desember kl.21.00 – Norli, Sørlandssenteret, Kristiansand

Lørdag 21.Desember kl.15.00 – Norli Markens, Kristiansand Sentrum

 

Merk dere tid og sted, også krysser jeg fingrene for å se akkurat DEG, på en av mine signeringer! Du kan ta med allerede kjøpt bok, eller kjøpe bok der og da. Du får også selvsagt kjøpt boken min i nettbutikk ved å klikke HER! Det er Balck Week, som betyr tilbud på rekke og rad, men det får dere dessverre ikke på min nye bok, da det finnes mye regler for dette.. Ellers ønsker jeg dere en magisk dag videre!

0 kommentarer

Siste innlegg