DETTE ER VÅRE PLANER FOR DENNE SOMMEREN!

Etter mye tenking og mye fokus på flytting, så har jeg endelig satt meg ned for å lage en noenlunde plan for sommeren vår. Vi har kun noen dager igjen før hele gjengen har sommerfeire, og som jeg nevnte i helgen, så har vi ikke hatt noen planer lagt hittil. Det stresser meg alltid å ikke ha noen planer overhode, så derfor har jeg i det minste laget noen ting jeg ønsker å gjøre og innenfor et hvis tidspunkt. Det er rart å skulle planlegge noe, men samtidig ikke planlegge for mye. Men jeg har gjort mitt beste, og forhåpentligvis strekker været til gjennom hele sommeren. 

Fra og med fredag har Jan og Lucas også ferie i to uker. Den første ferien-helgen er allerede fullstappet av planer, hvor vi skal feire Michelle sin 9 års dag både med familie og jentene i klassen. Det er med andre ord en utrolig gøy helg som venter oss. Men neste uke står fortsatt veldig ledig. Jeg håper på fint vær og mulighet for å dra masse på sjøen, og bade. Jeg har også lyst til å tilbringe mange timer i solen på vår terrasse med helt nye hagemøbler. Uansett hvordan været blir, er planen å være hjemme neste uke. 

Uken etter har jeg et stort ønske om å få oss noen dager på telttur. Jeg vet ikke om det lar seg gjøre, men det hadde vært utrolig spennende å finne oss en plass i gokk, og sove der noen netter hele familien. Vi var en natt i telt i fjor sommer, og det var faktisk en veldig gøy (og kald) opplevelse for oss alle. Denne uken har Michelle også bursdag på ekte, så da blir det selvsagt en markering da også med frokost og sang på sengekanten, etterfulgt av en dag etter Michelle sine egne ønsker. Det blir nok veldig koselig.

Når en ny uke er i gang da, så er Jan tilbake på jobb en uke, mens jeg er hjemme med alle barna. Denne uken skal jeg ha noe besøk av mamma her i Søgne, samtidig som vi også har tenkt oss inn til Stavanger noen dager. Dette blir første gang vi reiser skikkelig bort fra huset etter at vi flyttet. Men jeg synes det er koselig å skulle være litt i hjembyen min på sommeren også. Når helgen kommer denne uken, så skal vi ha barnefri og rigge i stand en innflytningsfest med noen venner, det er en helg jeg gleder meg masse til. Det blir deilig å være skikkelig sosial igjen for en helg !

Siste uken i juli er Lucas tilbake i barnehagen igjen etter tre uker med ferie, og Jan har plutselig en uke ferie igjen, sammen med Michelle, William og meg. Det blir nok en veldig spennende uke før William begynner på SFO før skolestart, og vi kommer derfor til å holde oss mye hjemme, med bading og alt gøy som det er å finne på i denne sjamerende bygden på sommeren. Det blir masse is, bading og fanging av krabber på båttur, dyrepark besøk, badeland og byturer. Jeg gleder meg til en sommer i Norge! Hva skal dere gjøre i sommer? 

0 kommentarer

Siste innlegg