DETTE GRUER JEG MEG TIL MED BOKEN, MITT FORHOLD TIL BARNEFEDRENE, HELT OVER EX´EN MIN? +++

Reklame | egen bok

Er det noe med denne boken du gruer deg til å dele? Det er alltid litt skummelt å gi ut en bok som handler om seg selv, og eget liv. Jeg syns i alle fall det. Jeg har enkelte ting jeg deler i denne boken som jeg kun har delt med de aller nærmeste tidligere. Og det er selvsagt noe jeg synes er vanskelig å dele med alt og alle. Jeg er vel mest spent og redd for tilbakemeldingene som vil komme, og kanskje også de dumme terningskastene media gir. Min bok er ikke ment for de som misliker meg, eller mediene. Min bok er kun skrevet for deg der hjemme, til å kunne dømme. Forhåpentligvis så vil jeg oppleve utrolig mye godt med denne boken!

Når bestemte du deg for å komme med ny bok? Jeg bestemte meg faktisk for å komme med ny bok rett rundt jul og nyttår. Jeg hadde startet å skrive, og tok kontakt med forlaget mitt for å spørre om de var interessert i å gi ut en ny bok. Jeg skrev et avsnitt til dem om hva jeg ønsket denne boken skulle handle om, og sendte også over teksten jeg allerede hadde. Det ble veldig raskt laget en kontakt, og prosessen med ny bok var allerede i gang i januar.
Hva er det beste med å bo på sørlandet? Jeg tror nok uten tvil det må være å la barna mine vokse opp her. Det er en fin og rolig plass å vokse opp, og virkelig en liten plass i verden. Vi er nært havet, samtidig som vi er på landet med åkrene og masse dyr rundt oss, men med kort avstand til byen. Jeg trives utrolig godt her, og kanskje bare mer og mer med årene. Jeg vet at det er her barna vil se på som sitt barndomshjem, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valg av plassen! Så tilfeldig å ende opp her, men likevel så riktig!
Hvordan er ditt forhold med barnefedrene nå? Forholdet jeg har til begge to akkurat nå er veldig bra, og har vært det i en lengre periode nå. Vi snakker, har en fin tone, og er selvsagt sammen når de ser barna. Jeg har også vært med min ex utenom, og han kommer også i min bursdag i juni. Jeg synes det er fantastisk å kunne ha et så avslappet og fint forhold til dem begge, og at Jan også kommer godt over ens med dem. Jeg har virkelig troen på at det kun vil være til barnas beste. Som alltid har stått høyest i min prioritet.
På hvilke tidspunkt følte du at du var helt over exen din? Jeg må innrømme at jeg egentlig ikke vet helt. Vi hadde et forhold som gikk over fire år, og fikk en sønn sammen i den perioden. Det var mye følelser inne i bilde, og jeg følte på mange måter at han var en stor del av den eneste ungdomstiden jeg har hatt. Vi hadde et turbulent forhold, med mye opp og nedturer, og mye som preget meg på veien. Det var min første kjærlighet og den er vanskelig å glemme. Jeg var nok likevel egentlig kommet meg videre, den siste gangen vi prøvde å holde sammen. Og det var nok nettopp derfor jeg klarte å komme videre så lett etter det siste bruddet vårt. Men på mange måter så følte jeg at jeg måte prøve for vår felles sønn sin skyld.
Hva gleder du deg mest til akkurat nå? Jeg må virkelig si jeg har mye å glede meg til de neste dagene og ukene. Jeg gleder meg vel mest til gresset kommer på plass og hagen er ferdig. Dette skal jo skje i god tid før bursdagsfeiringen min, som også nærmer seg med stormskritt og er noe jeg har gledet meg til lenge. Jeg har invitert mange nye og gamle venner, og jeg gleder meg til å samle gjengen og være sosial igjen! Det går som regel noen uker mellom hver gang, men hvert år på bursdagen min er vel den dagen i året vi har flest venner samlet på et sted!
Du hadde et innlegg hvor du skrev om ting du angret på, hva skjedde i høst? Jeg vet at det ble en del spekulasjoner om det var bryllupet og giftemål jeg angret på å ville forandre, men det er det altså ikke. Jeg er kjempe glad for at vi giftet oss, og kanskje mest at det ble sånn som det ble. Det som skjedde i høst har jeg ikke ønsket å snakke om på bloggen, men etter mye om og men, så er dette noe som faktisk blir et stort tema i boken som kommer til høsten. Det finnes veldig mange ting som trenger å komme opp og ut i lyset, men alt er derimot ikke like bra å dele i et blogginnlegg.
0 kommentarer

Siste innlegg