DETTE HAR JEG GLEDET MEG TIL Å DELE MED DERE!

Reklame | NA-KD.COM

Her hjemme har dagene gått i ett, og i dag har virkelig vært en sånn dag der jeg har fått unnagjort fryktelig mange ting, på fryktelig kort tid. Og på toppen av det hele klarte jeg å overraske ungene med hjemmelagde kanelsnurrer mellom slagene. Jeg må ærlig innrømme at jeg er ekstremt overrasket over meg selv, og ikke minst veldig fornøyd! Hvor fikk jeg all denne energien fra? På toppen av det hele er det en viktig uke både for meg privat og som blogger. For denne uken skal det nemlig handles inn alt av julegaver!

Og aldri noensinne har det florert med bedre tilbud enn under årets Black Week, og aldri har jeg fått handlet så mange julegaver til så rimelige priser som denne uken. Faktisk ligger jeg ann til å bruke rekordlite på julegaver totalt i år, da jeg har vært utrolig flink til å plukke gode tilbud denne uken. En av de plassene jeg har fått handlet flest gaver i år er hos NA-KD! Og jeg har gledet meg til å fortselle dere at de har tidendes Black Week akkurat nå, der du sparer 30% på HELE butikken med en rabattkode du finner HER  Hos NA-KD får du i tillegg gratis klimakompensert frakt og retur!

Er det en ting jeg har handlet spesielt mye av hos NA-KD så er det gensere, og da spesielt strikkegenserne. De har såå mye fint strikk, og når du i tillegg får 30% på de, så passer det perfekt å handle inn nå som kulden kommer for alvor. I tillegg er strikkegensere en sikker julegave! Du finner over 1000 nydelige strikkegensere HER! Og nå som faktisk NA-KD kjører 30% rabatt på hele butikken, håper jeg virkelig Jan hiver seg rundt nå for å kjøper mitt største julegaveønske og legger den under treet til meg!

0 kommentarer

Siste innlegg