DETTE HAR VÆRT BRA FOR MEG!

God morgen! De siste ukene må jeg virkelig si at det har vært deilig å våkne opp til mandagene! Jeg vet ikke om det kommer av at jeg fra tidligere har undervurdert mandagen, eller om det rett og slett kommer av at jeg er helt utslitt etter helgen, men uansett så kjenner jeg det er utrolig deilig at enda en ny uke er i gang! Jeg føler ukene raser forbi, selv om jeg får tid til å bli sliten på veien. Jeg merker at jeg står på fra tidlig morgen til sent på natten hver eneste dag, og det både fysisk og psykisk. Jeg har mange ting som også venter meg i dag, og jeg har rett og slett ikke tid til å sette meg ned å slappe av.
I dag skal jeg ut til Sørlandsparken og IKEA for å handle en god del til ute, samtidig som jeg også må få tid til både jobb og husarbeid før gjengen kommer hjem i dag. Jeg har også både en Stavanger-tur og en Oslo-tur som jeg skal planlegge og prøve å få til i løpet av den neste uken, samtidig som jeg har en bursdag som skal planlegges. Som jeg har sagt flere ganger tidligere, så elsker jeg at det skjer ting, men akkurat i dag kjenner jeg at jeg er urolig stresset og sliten. Jeg vet likevel at jeg kommer til å rekke alt, så kan jeg heller prøve å slappe litt av når kvelden kommer.
Jeg merker at jeg fortsatt føler at jeg har gått gipp av mye her hjemme mens jeg har vært på Kypros og i Dubai, og føler på mange måter jeg må ta igjen den tiden med å være ekstra flink nå, men det går jo ikke i lengden. Og det går helt fint, men det er nok forklaringen på hvorfor ting fortsatt går i ett her hjemme. Jeg kjenner likevel at det nå i ettertid har vært utrolig bra for meg å reise bort den måneden til Kypros i vår. Det har uten tvil fått meg til å sette mye mer pris på hverdagene og livet jeg har her hjemme. Og det er utrolig viktig! Ønsker alle en nydelig start på uken!
0 kommentarer

Siste innlegg