DETTE KOSTET BRYLLUPET, SLIK PLANLA JEG BRYLLUP PÅ KUN 7 UKER! +++

Hvordan klarte du å planlegge bryllupet på så kort tid? Jeg hadde allerede på forhånd vært veldig inne i bryllupsplanlegging, og hadde nok egentlig aldri lagt det helt til sides. Jeg hadde aldri klart å planlegge et bryllup på kun syv uker, om jeg ikke hadde visst akkurat hvordan jeg ønsket det før planleggingen startet. Jeg hadde lagret alt av inspirasjon jeg hadde på forhånd, og det jeg brukte tiden på de syv ukene var å bestille alt fra lokale til blomster, og ikke minst gjøre alle små detaljer til virkelighet.
Hvordan fungerte det med alkohol i bryllupet? Jeg drakk ingenting i mitt eget bryllup. Men alkohol var der jo selvsagt til alle gjestene. Jeg drakk selv brus og alkoholfritt. Dette kun av eget ønske. Da jeg ikke er noe glad i alkohol og som regel kun drikker om målet er å bli full. Egentlig ganske barnslig, men jeg liker ikke alkohol, og kan derfor ikke kose meg med et glass vin på samme måte som de fleste andre.
Var det barn til stede, hvorfor eller hvorfor ikke? Nei, de eneste barna som var tilstede var våre. Guttene fikk delta i kirken, men utenom det så ville det kun vært mye venting. De fikk derfor gjøre sitt rett etter kirken. Michelle hadde et ønske om å være med på bryllupet i større grad. Hun fikk derfor delta under middagen som varte noen timer, og selvsagt under talene. Michelle sin barnevakt var derfor i bryllupet sammen med Michelle under middagen, før de kjørte hjem til henne.
Hvordan løste dere det med barnevakt? Dette var noe som faktisk var litt vanskelig. Jeg ville jo ha noen som sto barna tett, og som var vandt til å ha dem. Samtidig som vi ville ha alle som er nær oss som gjester i bryllupet. Så det var vanskelig å løse den problemstillingen. Samtidig som vi i etterkant ser hvor fantastisk heldig vi var som løste det så greit. Guttene var en plass, mens Michelle var en annen plass. Begge i de tryggeste hender!
Hvor mange gjester var det? Vi ønsket lenge å ha et intimt bryllup med kun de aller nærmeste. Men det ble fort vanskelig å sette en strek en plass, så vi endte opp med mellom 50-60 gjester, og føler det ble helt perfekt for vår del. Det ble mange, men ikke for mange, samtidig som vi fikk med alle vi ønsket av venner og familie.
Brukte du mye tid/penger på å ordne deg før bryllupet? Nei, faktisk ikke en eneste krone. Både hår og sminke gjorde jeg selv på selve dagen, og annet jeg gjorde i forkant som vippe extentions, negler og spray tan var noe jeg var heldig å fikk. Så det gjorde at jeg både stresset mindre med selve stellingen og kanskje også var med på å gjøre meg trygg på at jeg uansett ville bli fornøyd.
Hva kostet bryllupet? Bryllupet vårt ble utrolig dyrt. Og mye dyrere enn budsjettet egentlig skulle bli. Dette var jo mest fordi vi hadde betalt for nesten et helt bryllup, da vi avlyste. Og det kostet oss jo langt over 600 000 – 700 000 , for et bryllup som aldri ble noe av. Og bryllupet fikk derfor en dårlig «start» økonomisk. Men vi valgte da å ha bryllupet her på sørlandet, og så økonomisk som mulig, selv med å kunne gjennomføre de tingene jeg ønsket. Dette bryllupet kom på rett over 300 000. Nå skal det sies at det kommer mye utenom også, som gjerne ikke er regnet med. Som alle Oslo-turene for planlegging og henting av ting, Roma-turen vår og diverse som er knyttet opp mot selve bryllupet.
0 kommentarer

Siste innlegg