DETTE KOSTET FORLOVELSESRINGEN MIN!

Her om dagens skrev jeg innlegget “Lurt med fake forlovelsesring” der jeg tok opp tema rundt ekte eller fake forlovelsesring, og ikke minst om det er noen fasit på hva en forlovelsesring bør koste. Jeg skrev at jeg virkelig tror jeg ville blitt skuffet om jeg ble lurt til å tro at en ring er ekte, og det viser seg at den ikke er det. Men at jeg kunne blitt minst like fornøyd med en falsk ring, dersom jeg ble fortalt nettopp det.

Mange har egentlig helt siden forlovelsen fant sted, spurt meg om hva forlovelsesringen min kostet, og ikke minst om den er ekte eller ikke. Jeg tror jeg aldri har svart på det før, i alle fall ikke hvor mye den kostet. Men fakta er at jeg fikk være med å velge ut hvilke type ring jeg ønsket meg, selv om jeg ikke akkurat var med å kjøpte den. Jeg vet at Jan ønsket å være trygg på at jeg kom til å like ringen før han kjøpte, slik at han i alle fall var trygg på at jeg kom til å bruke den.

Det var virkelig ikke prisen som avgjorde om jeg likte ringen eller ikke, samtidig som jeg ble glad for at han faktisk “investerte” litt i ønsket om å gifte seg med meg. Akkurat det føler jeg betyr litt, og for noen kan det være 1000 kroner, for andre kan det være en million. Jeg ønsket meg en ring med diamanter på hver side, i tillegg til en litt større diamant i midten. Og Jan klarte å finne en ring som nettopp var sånn som jeg ønsket! Det er 18 små diamanter, og en større diamant på rett under 1 carat. Ringen kostet 84.000 kroner mener jeg å huske, og for meg er den helt, helt perfekt!

0 kommentarer

Siste innlegg