DETTE REDDER HØSTEN MIN!

Reklame | NA-KD

Det er fryktelig mange ting som gjør at høsten for meg kan være en skummel tanke. Jeg har vell lært kroppen min å kjenne såpass godt at jeg vet at mørket ikke påvirker meg i positiv retning. Men selv om høsten kan være mørk og skummel, har jeg også funnet noe som gjør at jeg lettere kommer meg gjennom den.

Det er det ikke disse genserne i seg selv som gjør, men de symboliserer noe som vi nordmenn er unike på i verden. Nemlig det vi kaller for “Kos”. Det å kle på seg gode klær, se en film og sette fyr i peisen er ikke noe vi tenker på som spesielt, men i verdenssammenheng så er det faktisk det. Egentlig burde vi nordmenn langt i fra vært blant verdens lykkeligste land, på grunn av den lange vinteren vi har.

Anyway, jeg har funnet noen favoritter som jeg har planer om å kose meg med i høst. Selvsagt ikke bare foran peisen. Under kan du klikke deg direkte videre til produktene, bare ved å klikke på de plaggene du liker på bildene under. Alle favorittene jeg har valgt er gensere til under 500,- og du finner hele utvalget av superfine strikkegensere hos NA-KD HER

 

0 kommentarer

Siste innlegg