DETTE SKAL VI I DAG!

For en deilig start på lørdagen vi har hatt i dag! Denne helgen er det virkelig sommer på sørlandet, og vi startet dagen med en tur ut på sjøen fra morgenen. Det er knapt noe guttene liker bedre enn å være med i båten sammen med bestemor og bestefar, så da bestemte vi oss for å ta turen ut. Vi fant oss en liten øy med utsikt helt bort til huset vårt, så noen lang tur ble det ikke.

Men likevel utrolig deilig med litt frisk luft og noen etterlengtede solstråler. Den første tiden på sørlandet var vell båtliv noe som var ganske fremmed for meg, og som alt annet som er fremmed så tok det noe tid for meg å venne meg til tanken om at båt og sjø var noe særlig. Men det kommer seg det også, og jeg merker jo at jeg trives med å koble av litt, og gjerne på plasser der det ikke er andre mennesker. Bare oss og sandkrabber.

Nå har guttene blitt med bestemor og bestefar hjem, også skal vi nyte ettermiddagen sammen med gode venner på takterrassen. Det blir grilling og kanskje et par glass med vin i solnedgangen, før mormor og snuppemor kommer hjem til oss fra hytta i morgen. Det kjenner jeg skal bli godt! Håper alle får en strålende lørdag!

0 kommentarer

Siste innlegg