DETTE SKAL VI I JULEN!

Etter jeg fikk barn har jeg uten tvil fått et helt nytt forhold til høytider og tradisjoner. Gjennom hele livet mitt frem til jeg ble mamma så har sommeren alltid vært høydepunktet i året. Mens nå er det ingenting som kan sammenlignes med desember og juletiden. Jeg vet ikke hva som skjer med meg som mamma, eller fellesskapet i hjemmet gjennom desember, men alt blir koselig. Det er flere minner som skapes på kort tid, og flere tradisjoner som vi skal gjennom på få uker. Julen er en fantastisk tid. 

For meg handler denne måneden om å lage minner, samtidig som å leve i nuet. Jeg ser alltid fremover, og glemmer ofte å leve her og nå, mens i desember måned, så blir det mye lettere å leve minutt for minutt. Jeg vil nok helt ærlig si at jeg både trives mer, og er en bedre mamma gjennom desember. Jeg føler jeg er mer tilstede for barna, på alle måter. Man føler jo på mestring så snart man trives. Og det er nok akkurat det jeg opplever gjennom denne måneden. Nå skal det også sies at vi tar mer fri til å finne på ting også gjennom denne måneden. 

Vi har mer tid til overs til å faktisk være sammen. Desember startet kjempefint med en uforglemmelig tur til Danmark, og det venter oss bursdager og mer reising før den store juleuken er i gang! Når julaften kommer, så skal vi ferie hjemme i Søgne sammen med min familie og Jan sin familie. Vi blir fult hus, og selskapet skal være hjemme hos oss. Det er noe jeg gleder meg veldig til, da vi ikke har gjort dette før. I romjulen blir det flere julemiddager sammen med familie, både her og der. Og planen er å reise inn til Stavanger, for å feire nyttår! 

Det finnes virkelig ingen finere måte å avslutte et godt år på. Jeg har lenge planlagt julen for å få den helt perfekt, og jeg tror virkelig det blir en velykket julefeiring. De neste ukene skal vi kose oss med kalender og adventstiden, med mye baking og andre førjuls-aktiviteter. Jeg ønsker alle sammen en magisk desember, og en riktig god førjulstid!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

Siste innlegg