DETTE SKAL VI I SOMMER!

En ny uke er i gang, og jeg har akkurat vært hos tannlegen. Deilig å legge det til sides for en god stund, og endelig begynne å fokusere på at det er mindre og mindre som skjer. Jeg tror nok jeg for første gang føler på at det ikke skal skje noe i sommer. Boken min tar «sommerferie» samtidig som alt av møter settes på vent eller blir presset inn før ferien. Jeg kan vel for første gang si at jeg også merker en slags sommerferie i min jobb, selv om jeg skriver som bare det. Så er likevel fokuset kun på bloggen, mens til vanlig så handler det om ganske mye mer enn bare skrivingen.

Jeg har egentlig tenkt hele tiden at det ikke vil bli noe stor forskjell, men ja den merker jeg allerede. Og kanskje spesielt i forhold til mail som ikke blir svart på, og at ting står litt mer stille. Jeg pleier å reise bort hver sommer, så jeg har vel mer følt tidligere at det er jeg som stopper opp, men først nå ser jeg at det skjer uansett. Det føles egentlig bare godt, og jeg har ingenting i mot å kjenne litt på ferien selv også. Jeg har som mål denne uken å prøve å planlegge litt hvordan ferien vår skal se ut her hjemme.
Jeg vet når vi skal være hjemme og når vi skal til Stavanger. Jeg vet også at Michelle snart har bursdag og at barna skal være på hytta noen helger. Men mer enn det er ikke planlagt. Mye av tiden blir jo spontane valg av aktiviteter. Som å dra på sjøen, turer, parker og alt som kan finnes på her hjemme. Men noen ting hadde vært gøy å ha i tankene en dag vi plutselig ikke hadde så mye å finne på. Jeg har heller ikke planlagt Stavangerturen vår til punkt og prikke, men noen ting vet jeg at jeg ønsker å få med meg.
Vi skal være en hel uke i Stavanger i juli, og da ønsker jeg å få med meg Gladmaten både med og uten barna. Jeg ønsker å treffe venner. Og kanskje også gjøre ting som jeg pleide å gjøre på våren eller tidlig sommer i Stavanger, som strandturer, Stokkavannet, byturer, og kanskje til og med en tur opp til prekestolen. Jeg har også en plass jeg ønsker å ta med Jan i Stavanger, som jeg aldri har vist ham før. Et lite paradis en liten båttur utenfor Stavanger. Kanskje vi til og med rekker å få dratt dit sammen i sommer.
Jeg har mange ønsker for ting som skal ses og gjøres både på sørlandet og i Stavanger denne sommeren. Og om jeg kjenner oss godt nok, så vet jeg at vi blir å flytte på oss mer enn hva som er planen uansett. En fin sommer blir det uansett. Og som jeg også har lagt inn et stort ønske om for denne sommeren, så håper jeg vi klarer å være mer sosiale en normalt. For første gang skal jeg på Palmesus i år, så det blir jo også veldig gøy! Jeg var det edru i 20 minutter for noen år siden, men å være der på lik linje med de andre som er der blir utrolig gøy! Det gleder jeg meg til.
0 kommentarer

Siste innlegg