DETTE SKJER DENNE UKEN + MIN ALLER SISTE BOK-SIGNERING

Reklame | egen bok

Vi er kommet oss vel hjem til sørlandet igjen etter en magisk helg. Vi feiret 70-årsdag med familien søndag, og ble i Stavanger til i går kveld. Deilig med en lang helg nå i juletiden, og spesielt når vi koser oss så mye som vi har gjort de siste dagene. Jeg synes jo det ekstra koselig når dagene faktisk går i ett og når jeg føler alt det er ting som skjer. Nå skal denne uken også være travel med gøye ting som jeg faktisk ser frem til. Nå frem mot juleferien, så er det jo bare gøye ting som skjer for barna gjennom uken. Og vi kommer til å bake og ha familiemiddager. Når helgen kommer så er det juleferie, og mine siste jule-signeringer for denne gang!

På fredag skal jeg nemlig ha jule-signeringer her i Kristiansand. Kl.21.00 på førstkommende fredag skal jeg ha julesignering på Norli på Sørlandsenteret som har åpent helt til 24-00 denne dagen. Her håper jeg alle som er ute på siste julegaveshoppingen har lyst til å stoppe innom. Det er så koselig om noen kommer å kjøper bok, eller rett og slett bare sier «HEI». Jeg skal også ha en julesignering i Kristiansand sentrum på lørdagen. Kl.15.00 på førstkommende lørdag skal jeg ha min aller siste signering, på Norli i Markens gate. Håper å se deg da! Rett etter min siste boksignering skal jeg på julebord med jentegjengen.

Vi skal avslutte denne uken med en tur opp i snøen nok en gang. Det har virkelig vært en koselig aktivitet vi har gjort hver eneste helg gjennom denne desember. Det er fin måte å avslutte førjulstiden på, og en fantastisk start på selve juleuken som nærmer seg med stormskritt. Jeg håper å se mange på signeringene mine, både kjente og ukjente, selv om jeg har full forståelse for at tiden nå mot jul er travel for alle! Jeg ønsker alle sammen en nydelig siste uke igjen før jul, og en fin avslutning på tirsdagen. 

MINE ALLER SISTE BOK-SIGNERINGER:

Fredag 20.Desember kl.21.00 – Norli, Sørlandssenteret, Kristiansand

Lørdag 21.Desember kl.15.00 – Norli Markens, Kristiansand Sentrum

0 kommentarer

Siste innlegg