DETTE SKJER I 2020!

2020 er allerede godt i gang, og for en stor barnefamilie som vi er blitt, så er det naturlig at det skjer veldig mye i løpet av et år. 2020 skjer det også en god del andre spennende ting som jeg nå har gleden av å dele med dere. Mye vet dere nok allerede fra før, og andre ting er nok nytt for de fleste. Jeg tror 2020 blir et år hvor jeg virkelig for første gang kan kjenne ordentlig på det å være en normal A4 familie. For mange er det en selvfølge, for meg har det vært et mål i mange år. Jeg gleder meg til året som står foran oss, og jeg er helt sikker på at det skjer flere ting enn det jeg vet om allerede nå. 

BYGGE NYTT HUS – Dette er uten tvil det største som skjer for oss gjennom 2020, nemlig hele byggeprosessen og det å skulle flytte inn i et helt nytt hus! Det vil også være et stort fokus på bloggen gjennom hele våren, og jeg drømmer om å kunne feire 17.mai i nytt hus! Det er ingen selvfølge, men jeg håper å være i hus rett rundt midten av mai. I månedene frem mot innflytting, så er det stort fokus på valg av løsninger, gulv, møbler og annet som skal på plass med nytt hus. Jeg gleder meg til å ta dere med på hele prosessen!

REISER – Vi er allerede godt i gang med å planlegge første halvår med reiser! Vi har tenkt å reise ut av Europa med alle fem i løpet av våren, og en gang kun Jan og meg. Ellers så skal vi jo uten tvil flytte på oss i både vinterferien og påskeferien, samt flere helger mot flytte-datoen. Da vil det for det meste bli Stavanger, Danmark, og opp i snøen. Jeg synes det er utrolig koselig å finne på ting sammen med barna, både i solvarmen og snøen! Vi skal også flere turer til sommeren, og jeg kan allerede nå røpe at vi skal en tur til Kypros, også har vi begynt å vurdere om vi skal ta fatt på en ny kjøretur nedover Europa! 

BRYLLUPSREISE – Vi har snakket mye om bryllupsreise det siste året, men vi har vel egentlig ikke landet helt på om vi skal bruke tid, penger og forventninger på det. Vi har likevel tenkt mer og mer på at vi ønsker å reise en tur sammen bare Jan og meg. Enten i forbindelse med bursdag, eller rett og slett bare en kjæreste tur. Forventninger rundt bryllupsreise er alltid så store, og vi ville ikke skuffe oss selv med å kalle det det. Likevel så synes jeg det ble for dumt å skulle reise på vår første ferie bare oss to, og ikke skulle kalle det bryllupsreise! Så nå har vi planlagt at det blir bryllupsreise i 2020!

NY BIL – Ettersom at vi holder på å planlegge en ny baby i familien, er det ikke til å legge skjul på at vi også trenger en større bil. Det trenger vi egentlig uansett begynner vi å merke på. Vi har kun femsetere, og det hadde vært utrolig deilig å få plass til noen andre også, selv med alle oss fem i bilen. Derfor har vi begynt å tenke masse på ny bil, og er vel fortsatt i fasen hvor vi prøver å finne ut hvilke bil som passer våre behov best. Det er dessverre ikke så mange forskjellige 7 seter biler som finnes, og den perfekte bilen finnes nok ikke enda. Det er flere biler som kommer i 2021 og 2022, som er veldig aktuelle, men det er dessverre for langt frem, når vi trenger det nå! 

SKOLESTART – Årene går så utrolig fort, og jeg husker så godt når Michelle skulle begynne på skolen for tre år siden. Nå er det William som skal begynne på skolen til høsten, og det er selvsagt veldig stort. Han ble jo akkurt fem år, men sånn er det når man er født så sent på året. Jeg gleder meg mye mer enn jeg gjorde første gang, selv om det selvsagt er en stor fra rivelse fra det å være liten gutt, til å bli større. Jeg har virkelig troen på skolestarten, og det føles deilig. Jeg gleder meg til å bli kjent med enda en ny klasse, og ikke minst hvor annerledes det vil være å ha guttene hjem på besøk denne gang.

BURSDAGER – Et nytt år med mange nye bursdager som skal feires. Jeg har som tradisjon å ramse opp bursdagene i året som kommer, ved nytt år. Vi får stadig flere bursdager å feire, og jeg elsker det! Bursdager er noe av det gøyeste jeg vet, på lik linje med høytider og ferier! I 2020 så begynner faktisk Jan og meg også å bli voksne!! Jan fyller 27 år i mars og jeg fyller 24 år i juni! Jeg tenkte alltid som liten at man var blitt voksen når man er 24 år, så jeg blir offisielt voksen i 2020 (i følge meg selv). Barna blir 9 år i juli, 4 år i oktober, og 6 år i desember!

0 kommentarer

Siste innlegg