DU VET DU HAR MANGE BARN, NÅR DU PAKKER 28 SKO TIL EN HELGETUR!

Hele dagen så lagt har jeg brukt til å pakke. Jeg tror ikke jeg vet hvor mange jeg egenlit skal holde styr på før vi skal pakke å reise på tur. Det er alltid mye lettere å pakke når man reiser på sydenferie, da kan jeg faktisk imponere å si at hele gjengen kan på tre uker få plass i en stor koffert. Hvordan? Nei det lurer jeg også på! Jeg har alltid vært flink til å reise lett, og kan vel si at jeg er flink til å kun ta med det vi trenger. Men når vi der i mot skal reise på fjellet en helg, da pakker jeg bag på bag, og føler aldri jeg blir ferdig. 

Man kan nesten ikke pakke nok når man skal i snøen med barna. Jeg vet ikke om det er fordi jeg faktisk ikke er vant til å reise opp på fjellet for en helg med barna, eller om det faktisk trengs så mye. Først og fremst skal jeg jo pakke ull og det man trenger inne i hytta. I tillegg til tusen skift til alle. Så skal alle ha dobbelt opp med yttertøy og dobbelt opp med varme sko. Så må vi selvsagt ikke glemme skiskoene. Bare her så har vi tatt med oss 14 par sko, som er umulig å stappe rundt i poser og det vil derfor ligge totalt 28 sko rundt i bagasjerommet. 

Så skal vi selvsagt også få plass til håndkle og sengtøy til alle mann, og mat som handles på veien. Og for å ikke glemme toalettsaker, bleier og pc/jobb ting. Sammen med alt dette skal vi også ha en pulk som egentlig kunne trengt hele bagasjerommet for seg selv. På turer hjemmefra som dette er jeg så takknemlig for den kontrollen jeg faktisk har til vanlig, selv hvor kaos det føles, så vet jeg i alle fall at jeg skjeldent glemmer noe (bank i boret), og får jo bare håpe at jeg ligger godt ann også denne turen. 

Vi skal nemlig på hyttetur sammen med mine svigerforeldre denne helgen. Det blir utrolig koselig, og jeg gleder meg til å være masse ute i snøen sammen med barna. Det blir også en veldig koselig måte å feire morsdags-helgen på! Jeg skal pakke de siste tingene, ta meg en handletur, og så hente barna før vi kan komme oss opp mot fjellet i ettermiddag. Jeg håper virkelig alle får en kjempefin helg, og lager litt ekstra stas på alle mødre når søndagen kommer! God helg! 

0 kommentarer

Siste innlegg