EN BEDRE MAMMA OG KJÆRESTE…

Det er rart med det, men nå som vi plutselig har hatt noen virkelig flotte vårdager her nede på sørlandet, så er det akkurat som om hele familien vår kryper ut av en slags vinterdvale. Vi har nemlig lagt merke til det de siste årene, at så fort våren kommer, så skjer det noe med samtlige familiemedlemmer. Livet smiler liksom på en helt annen måte når det samtidig lysner utenfor vinduene.

Vi har nemlig slitt med det at vi nærmest går inn i en slags vinterdvale rent mentalt, flere av oss. Ting går mye senere, og nedturene kommer mye tettere enn hva de gjør ellers i året. Men så fort solen kommer, så snur det også. Jeg føler at jeg for første gang på flere år endelig kan kalle meg en aktiv blogger igjen, og det i seg selv gjør at selvtilliten og selvfølelsen min stiger, og da tror jeg oppriktig at jeg både er en bedre mamma og kjæreste.

I år var vi ganske forberedt på at vi alle kanskje kom til å få litt nedturer så fort mørket begynte å melde sin ankomst i høst, men jeg følte helt ærlig at det tok ganske lang tid før det fikk ordentlig tak på oss i år, og nå er plutselig våren bare et døgn unna. Jeg har alltid tenkt at humør og årstid bare er tilfeldigheter, men nå begynner jeg å forstå at de for min egen del henger sammen. Så handler det vell bare om å bli enda flinkere til å takle den mørke tiden også.

Jeg tror dere som leser bloggen min nok også kan merke at jeg er inne i en god periode, for akkurat som at jeg er dårlig til å skjule når ting går nedover, så er jeg like dårlig til å skjule når ting går oppover. For helt ærlig, jeg har det ganske så bra for tiden! Og det føles utrolig godt å si! Jeg har det bra, og meg og Jan har det også veldig bra! Og det håper jeg du også har, og om ikke, så håper jeg du i det minste får en strålende siste dag i februar.

0 kommentarer

Siste innlegg