EN DAG VI FORT BLIR ALENE!

Da er det årets siste dag i et år som nok en gang må kunne sies å ha vært innholdsrikt år i alle fall. Det er nyttårsaften og tid for å feire året som har vært. For mange er nok dette et av de store høydepunktene i romjulen, og en kveld/natt mange har store planer sammen med venner og kjente.

Men det har ikke vi. Nyttårsaften er dessverre en dag vi fort blir alene. Dagen som de aller fleste feirer sammen med vennepar er egentlig ganske ensom for oss. Verken meg eller Jan har spesielt mange venner som er i samme situasjon som det vi er i, med tanke på at vi faktisk er en familie. De fleste vennene våre har seg selv i sentrum denne dagen, mens vi har barna, og da forstår man kanskje at det er vanskelig å feire sammen.

For de fleste på vår alder er nyttårsaften en stor festdag, mens for oss er det en høytidsfeiring sammen med barna. Jan har ingen venner som har barn, mens de få jeg har er for langt unna til at vi har mulighet til å feire sammen. Misforstå meg rett, jeg er veldig glad for at jeg har barna i fokus denne dagen, men jeg skulle virkelig ønske at jeg/vi hadde flere venner som også har barn, kanskje spesielt på en sånn dag.

Vi skal nok klare å få en fin kveld uansett, og barna gleder seg veldig til feiring, selv om vi bare blir oss fem. Og i går var Jan og William ute å handlet fyrverkeri, som kanskje er den største felles interessen de har sammen, haha! Håper alle får en strålende feiring i kveld.

0 kommentarer

Siste innlegg