EN DYR START PÅ DAGEN!

God tirsdags morgen! Nå har jeg akkurat bestilt meg en helt ny macbook! Det er lenge siden sist jeg gjorde! Jeg vet ikke hvorfor, men for meg føles det som en stor forandring å skifte pc. Ikke fordi jeg har mye på pcen som jeg trenger, men det er litt tiltak å skulle kjøpe en ny likevel. Den jeg nå skriver på har jeg faktisk hatt helt siden 2013, og det er lenge! I alle fall for meg som har brukt den så mye hver eneste dag helt fra jeg kjøpte den. Nå skal det sies at den de siste årene har vært stasjonær, ettersom at den kun virker med laderen i kontakten, og da blir man plutselig litt låst.
Jeg har i alle fall kjent en del på akkurat det. Jeg har ikke hatt mulighet til å kunne bruke tiden til å jobbe eller skrive mens jeg har vært på flyplasser, bil eller på flyet. Og for meg som har en hel haug med barn, og en hverdag som skal gå rundt, så er jeg helt avhengig av å kunne sette meg ned å jobbe, når og hvor jeg er, når jeg har tid. Jeg kjente vel mest på det når vi var på Europa-ferien vår i sommer, når vi kjørte nedover til Frankrike. Det var ikke bare lett å skulle oppdatere dere underveis da, men nå har jeg faktisk gjort noe med nettopp dette, og gleder meg til å få den nye i løpet av uken.
Utenom pc-problemer, så holder jeg også på å planlegge bursdagsfeiring for minstemann som ble 3 år tidligere denne måneden. Det skal feires til helgen, og jeg kjenner jeg gleder meg veldig. Jeg har som vanlig store planer for tema og dekorasjon, og gleder meg til å sette i gang med pyntingen. Nå skal det faktisk sies at jeg føler at jeg henger litt bakpå, men det er bare så typisk meg å ligge ukevis i forveien, at alt annet blir å ligge bakpå. Jeg har kontroll og det er det viktigste, selv om det blir mye å gjøre for meg dagene før selskapet! Ønsker alle en nydelig tirsdag videre!
0 kommentarer

Siste innlegg