EN FULLVERDIG ØNSKELISTE + ET SÅRT ØNSKE OM EN FIN FØRJULSHELG!

Denne helgen har jeg faktisk tenkt å starte med alle juleforberedelser! Jeg har ikke akkurat kommet meg ut på shopping om dagen, og har derfor brukt mye tid hjemme på å planlegge og tenke på hva som skal handles inn av julegaver, men også ikke minst så har jeg fått handlet en god del på nett. Jeg har også store planer om å få pyntet til jul, og kanskje til og med få bakt noen julekaker denne helgen. Men her må jeg se hvor langt kroppen min strekker til, og ikke bite over for mye. Jeg har mange ønsker for denne juletiden, det blir nemlig den siste julen i dette huset! På grunn av flytting, og alt det gøye med det å skulle bygge hus, er selvsagt mange av julegave-ønskene mine i år veldig påvirket av dette. 

 

Selv om det å skulle bygge hus og det å ta en million valg er noe som stresser mennesker flest, må jeg innrømme at det er en prosess jeg virkelig gleder meg til, og ser skikkelig frem til. Det har kanskje vært ekstra godt gjennom denne tiden, å se fremover på alt det gøye som skjer, og som ikke kan fall fra oss. En lykke ingen kan stoppe, ikke en gang meg selv. Det er kanskje rart, men det føles i alle fall utrolig deilig, og riktig akkurat nå. Julegaveønskene mine har jeg plukket ut nedenfor. Noen produkter jeg ønsker påfyll av, fordi jeg er så fornøyd og det er ting jeg bruker penger på uansett, og andre ting som jeg ønsker meg som jeg gjerne ikke tar meg råd til med tre barn løpene rundt beina på meg. Penge-prioriteringene er absolutt endret seg for hvert barn jeg har fått.

Kanskje du kan finne inspirasjon til ønskelisten, eller gavekjøp her i min egen ønskeliste? Kanskje flere ting allerede var på ønskelisten din? Nå begynner snart den beste uken i hele året på tilbud og rabatter, så om du skal kjøpe noe, ville jeg uten tvil fått tak i det gjennom Black Week, som faktisk ikke er før neste uke, MEN som allerede har startet i dag hos flere. Mine beste tips til å finne de fineste julegavene er hos LYKO,  NA-KD og Royal Design! God handel, og ikke minst GOD HELG! Jeg krysser fingrene for en superfin helg sammen med mine<3

0 kommentarer

Siste innlegg