EN GANSKE DYR HOBBY!

Reklame | Bubbleroom, Babyshop, Fjordkraft & Nelly

For en hektisk helg det har vært, og akkurat nå føles det så godt å bare senke skuldrene de siste timene av kvelden. Eller, først har jeg en del ting som selvsagt skal ordnes og fikses før uken starter, men en rolig kveld i dag kjenner jeg skal bli deilig. Og da har jeg, som mange andre, en ganske dyr hobby som heter netthandel. For meg er ingenting mer behagelig enn å lete rundt litt i alle de fantastiske nettfavorittene mine. Og i dag har jeg samlet sammen noen knallgode tilbud til dere, som gjør hobbyen litt rimeligere.
Bubbleroom.no har akkurat nå -20% på nesten hele butikken. Prisene hos Bubbleroom er ganske så lave i utgangspunktet, og de har fantastisk mange fine kjoler og topper for sommeren. Uten tvil den nettbutikken som jeg har handlet mest tøy hos det siste året. De har kjempemye fint, og til veldig gode priser. Se hele deres sommersalg HER!

Babyshop.no har alltid vært en av mine store favoritter når det kommer til klær og utstyr. Mest fordi de har så vanvittig stort utvalg av klær og merker, og de er en av få som fører store kjente merkevarer som Gucci, Burberry og Versace. I tillegg har de akkurat nå en eksklusiv rabattkode som gir det 200 kroner avslag ved kjøp over 1400,- Bruk rabattkode: DISCOUNT200100 De har i tillegg et stort bilstolsalg som du finner HER!

Fjordkraft.no Dette er vell kanskje verdens kjedeligste ting. Nemlig strøm. Det finnes ingenting som er så kjedelig som strøm, samtidig er det ingenting som er mer unødvendig enn å betale for mye for den. Strøm er strøm. Vi har hatt fjordkraft siden 2015, og kommer ikke til å bytte. Det er rett og slett superenkelt, og ikke minst rimelig. Fjordkraft gir deg også prismatch på strøm! Du kan bytte til Fjordkraft her!

Nelly.com er mitt siste stoppested i kveld, og de har akkurat nå et gigantisk sommersalg med inntil 70% rabatt. Tusenvis av produkter med andre ord, som du akkurat nå sparer store summer på. Hele deres sommersalg finner du HER!

0 kommentarer

Siste innlegg