EN HELG HELT ALENE UTEN NOE ANSVAR!

Denne helgen er litt utenom det vanlige for min del. Jeg har nettopp levert fra meg ungene på hytta. De har nemlig hatt en planlagt weekend med min mamma, og har gledet seg masse til det. Helt frem til i går kveld, så var planen at Jan og meg skulle nyte stillheten og slappe av hjemme sammen. Ting forandret seg plutselig i går kveld, og Jan var mer spontan enn hva jeg kjenner ham, og skal plutselig reise bort med en kompis. Det er vel faktisk første gang gjennom hele vårt forhold at jeg hverken har Jan eller barn hjemme!
Jeg har derfor planlagt en helg uten noe form for ansvar. Altså, jeg er jo menneske, så noe ansvar har jeg bare jeg går ut døren, men jeg tror dere skjønner hva jeg mener. Jeg føler meg alltid litt tom uten Jan og barna rundt meg, og denne helgen skal jeg faktisk prøve å nyte det. Jeg har planlagt en bytur ut i morgen kveld, og faktisk planlagt å spise alle måltider på restaurant, bare fordi jeg kan! Jeg skal med andre ord slippe håret løst i helgen, og kose meg!
Jeg får alltid spørsmål når jeg viser meg offentlig etter kl.21.00 på kvelden: «hvor er barna?» eller «hvor har du gjort av Jan?» Noe jeg for guds skyld håper jeg kan slippe denne helgen. Ja, jeg er også ute av og til etter «leggetid» og Ja, jeg kan absolutt være noen timer borte fra Jan uten at bør være noe spørsmål hva jeg gjør alene ute på byen. Jeg skal faktisk være borte fra ham en hel helg, og det tror jeg er helt normalt når man har vært sammen så lenge. Det er ikke første gang, og det blir helt klart ikke den siste! Ønsker med det alle en superfin helg!
0 kommentarer

Siste innlegg