EN HELT NY HVERDAG FOR OSS!

Jeg kjenner at det er rart å begynne og skrive dette innlegget. For fem år siden så virket denne dagen så fryktelig langt frem i tid, men å se tilbake nå så har årene gått utrolig fort! Den nye hverdagen vår faller mer og mer på plass for hver uke som går, og i dag var det William sin tur til å starte et helt nytt kapitel i livet. Han har nemlig sin aller første dag på SFO, noe som vil si at han offisielt er blitt skolegutt! Det er så vilt! Det er skremmende og kjempegøy på samme tid. Jeg vet han har gledet seg masse gjennom våren og sommeren, og i dag skjer det endelig.

Skolen starter ikke skikkelig før om to uker, men det er likevel en dag med mye følelser kjenner jeg. Jeg har liksom gledet meg så mye på hans vegne til i dag, og derfor ikke helt klart å kjenne på mine følelser før han plutselig var levert i skolegården sammen med de andre. Jeg er helt sikker på at han kommer til å kose seg masse, og jeg er så glad for at han endelig får en ordentlig hverdag igjen. Det føles så utrolig lenge siden på mange måter. William er uten tvil den mest sosiale av alle oss fem her hjemme, og jeg er ikke i tvil om at han vil få noen nye venner gjennom disse ukene før skolestart! 

Det er akkurat to uker igjen før skolen starter, og det vil si at de neste to ukene så har meg og Michelle masse tid sammen. Vi har planlagt noen ting vi skal gjøre denne uken, men jeg regner med at vi vil ta en dag om gangen og se det ann. Jeg tror det blir to koselige uker, men jeg kjenner at jeg gleder meg til skolen er i gang for fullt, for da er det første gang på over 10 måneder hvor alle har en egen hverdag igjen, og det blir deilig! Det er også første gang jeg er alene hjemme på dagtid uten guttene, helt siden oktober, så det blir jo en helt ny hverdag for meg også! Ønsker alle en fin uke!

0 kommentarer

Siste innlegg