EN LITEN OPPDATERING!

Reklame | egen bok

Først må jeg nesten starte med å takke for den enorme støtten og positive tilbakemeldinger jeg allerede har fått i forhold til boken min. Det er helt fantastisk! Boken min kom i posten på fredag endelig, og intervjuet med Dorthe kom like etter. Jeg er veldig fornøyd med hvordan hele intervjuet ble, og om dere ikke har fått med dere spesialversjonen av intervjuet, så ligger det ute på Sumo nå (gratis/tilgjengelig for alle). Vi har hatt utrolig mye sykdom i hus, kanskje spesielt i går, og i natt. 

I natt tok det for alvor tak i meg, og jeg har ligget over doskålen så og si i hele natt. Det er nesten umulig å ikke bli smittet når man skal stelle og ta vare på syke barn. Da vet man liksom at det kommer til å treffe på en selv også på et tidspunkt. Det var derfor flaks at Jan kom hjem i natt, og kunne ta stafettpinnen videre, mens jeg faktisk hadde mer enn nok med meg selv. Selv om Jan har vært borte denne helgen, så hadde vi planer om å poste en kjempe stor og gøy nyhet med dere i går. 

Men når jeg da ikke en gang klarte å skrolle på mobilen uten å bli kvalm i går, tok jeg heller aldri frem pcen. Men siden det er så stor og fin nyhet, så tenker jeg likevel at det fortjener ett helt eget innlegg når det skal deles. Jeg skal ikke holde dere på pinebenken lenge, for jeg skal få laget det klart med en gang, og poste det som neste blogginnlegg allerede i kveld. I morgen allerede så reiser jeg innover til Oslo, så jeg håper virkelig at jeg med sikkerhet er helt frisk nå. Denne uken kommer til å gå i ett for meg! Ønsker alle en nydelig start på uken! Se tidspunkt for signeringene under.

Tirsdag 29. Oktober Kl: 16:00 – Tanum Karl Johan

Onsdag 30. Oktober Kl: 16:00 – Ark Egertorget

Onsdag 30. Oktober Kl: 18:00 – Ark Strømmen

0 kommentarer

Siste innlegg