EN PERFEKT AVSLUTNING PÅ TUREN!

Da var vi kommet oss vell hjem etter en fantastisk innholdsrik helg i Danmark. Det er utrolig hvordan man merker at barna blir eldre når man er på tur. Ting som var vanskelig tidligere er plutselig kjempelett, og hele turen blir nærmest en bekreftelse på hvor mye større og flinkere barna har blitt. I går passerte klokken midnatt før vi la til kai, etter en tur der kapteinen opplyste om bølger på godt over 4 meter. Likevel fikk vi alle barna gjennom Skagerak uten en eneste sur mine. Jeg er superstolt!

Både fredagen og lørdagen ble dedikert til Legoland, der alle tre koste seg maks, og kanskje spesielt de to eldste som nå faktisk er lange nok til å få ta de aller fleste attraksjonene. Det er kanskje litt av utfordringen nå som alle blir eldre, nemlig det at interessene spriker sånn fra en 3 åring til en 8 åring. Men på søndag oppdaget vi noe som løste det problemet også.

Søndagen hadde vi nemlig veldig god tid. Derfor bestemte vi oss for å bruke dagen så godt som mulig, og etter utsjekk tok vi den korte turen bort til Lalandia. Etter å ha gått rundt i både Winter World og gjennom handlegaten endte vi opp med å skulle spille bowling hele gjengen. Det ble en kjempesuksess for alle fem, der minst var like ivrig som eldst. Fantastisk gøy med aktiviteter som treffer alle aldersgrupper, og fantastisk gøy å se hvor store barna har blitt.

0 kommentarer

Siste innlegg