EN SKIKKELIG EFFEKTIV DAG! + ÅRETS JULEKALENDERE!

Reklame | Lyko og Adlibris

For en herlig helg vi har hatt i Danmark! Det er såå fantastisk å reise på tur nå som ungene er blitt større, og det merkes virkelig på hele feriefølelsen. Vi har fått oppleve utrolig mye gøy, og fredagen tror jeg må være den mest effektive feriedagen i historien. Vi stod opp grytidlig, tok båten over til Hirtshalts, og durte nedover mot Billund. Så sjekket vi inn på hotellet, hadde noen timer i legoland og avsluttet med en deilig middag på hotellet.

Og der kunne dagen stanset med god samvittighet. Men neida, vi fant ut at dersom vi kastet oss i bilen så ville vi rekke grensehandelen over til Tyskland. Og det gjorde vi, samtidig som at ungene klarte seg helt utmerket. Og de kviknet selvsagt veldig til da de så alt godteriet og alle kassene med brus i Scandinavian Park. Men det vi faktisk handlet mest av var julekalendere! Alle barna fikk velge sin julekalender, og Jan fant en han ville ha. Jeg gjorde ikke, for jeg har allerede fått en kalender av Jan som jeg ble utrolig glad for! Den finner du HER!

Klikk deg direkte inn på de flotteste kallenderene som jeg har funnet frem til dere. Kanskje du til og med ønsker å unne deg selv eller noen du er glad i en flott julekalender i år, så kan jeg virkelig anbefale en av kalenderne under. Det er så koselig å kunne gi en liten ekstra oppmerksomhet til noen man er glad i, og jeg er så takknemlig for å ha fått den fine kalenderen av Jan. Da kan jeg få gleden av en liten gave hver eneste dag gjennom desember og frem til jul!

0 kommentarer

Siste innlegg