EN SKUMMEL TID I MØTE!

Reklame | MayBeauty

Helgen går mot slutten, og plutselig er vi kommet til en helt ny måned, og høsten står for tur. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg sier det, men tiden går så fort, og jeg blir helt overrasket over hvor fort årstidene skifter. For min del er høsten kanskje den skumleste årstiden. Nettopp fordi det blir grått og trist, og psyken min år etter år gjenkjenner høstens mørketid som venter. Jeg ønsker derfor å fortelle om en ting som gjør høsten litt lettere for meg, og det er nemlig å være flink til å ta vare på meg selv.

Det kan være flere ting som kan gjøre det lettere å ta vare på seg selv, men en stor faktor for meg er nettopp det å ta vare på hud og kropp med gode produkter gjennom høsten og vinterstid. Ta et godt bad, og fokusere på det positive. Nemlig ta av sminken om kvelden, stelle ansiktet, ta på en ansiktsmaske og sette seg ned i sofaen med en serie mens det knitrer i peisen. Det skal liksom ikke så mye mer til, for å gjøre det lille ekstra. For meg så har dette blitt nærmest helt nødvendig.

Jeg har derfor lyst til å bruke anledningen til å fortelle om noen fantastiske ansikts-produkter som jeg har brukt de siste årene. MayBeauty har nemlig vært med meg så langt tilbake som jeg kan huske, og har fått sin faste plass i baderomshylla. For den perfekte ansiktsbehandling, bruker jeg jevnlig FaceGel, Facemask og Poremask fra MayBeauty. Og opplever bedre resultater enn med noen andre produkter jeg har testet.

Produktene fjerner urenheter, porer, hudormer og døde hudceller. Med å bruke alle tre produktene samtidig, jobber de sammen for å fjerner urenhetene på en effektiv og skånsom måte, og dette gjør de på bare én behandling. Produktene kan du bruke så ofte du ønsker. Jeg har opplevd så mange gode tilbakemeldinger fra dere følgere på disse produktene tidligere.

Nå kan høstdagene bare komme, og jeg kan til og med kjenne at jeg gleder meg litt! Under kan dere steg for steg se hvordan jeg bruker ansikts-produktene til MayBeauty. Produktene kan brukes samtidig eller separat, Face mask anbefales 1 gang per uke, mens face gel og pore mask kan brukes daglig. 

Jeg begynner med Face Gel. Denne er prefekt til å ta av dagens sminke etter en lang dag, før du setter i gang med de andre produktene. Den kan brukes som peeling gel eller som ansiktsrens. Jeg blir like overrasket hver eneste gang jeg bruker Face Gel, det vil du nok også oppdage. Face Gel er enkel å bruke, den skal masseres inn i huden og fjerner tydelig døde hudceller, det kan dere se på bildene. Den gir et fantastisk resultat som føles veldig glatt og rent!  

Det neste produktet jeg bruker er den sorte Face mask. Masken skal påføres i ansiktet og stivne i ca 30-40 min før man drar den av. Denne masken fjerner hudormer og urenheter. Jeg opplever også at det nærmest er umulig å få fett hud i perioder hvor jeg bruker denne! Den kan brukes i hele ansiktet, eller kun på enkelte plasser. Jeg bruker den som regel over nesen, men jeg bruker den også i hele ansiktet med jevne mellomrom. Masken er litt vond å dra av, men “beauty is pain”, og jeg føler nesten at det er nettopp dette som gjør at den virker. Man kan faktisk se hva masken har dratt av.

Det siste produktet jeg bruker er kanskje min favoritt, nemlig MayBeauty sin Poremask. Den gjør røde flekker og områder i ansiktet mindre synlig og fjerner også hudormer. Den suger ut fett og talg, og lukker porene samtidig som masken også gjør porene mindre. Den føles helt magisk. Jeg elsker ansiktsmasker, og denne er en stor favoritt. Jeg påfører den og setter meg gjerne ned i badekaret med denne i ansiktet! Masken skal virke og tørke i ca 30 min.
Alle produktene sammen, gir et fantastisk resultat, samtidig som man føler seg ren og fin på en helt annen måte! Produktene jobber sammen for å fjerne alle urenhetene og hudormene, resultatet er en skinnende ren hud som varer ved regelmessig bruk!

Det er virkelig produkter man bør teste ut, om man ikke allerede har gjort det! Bestill din pakke fra MayBeauty akkurat nå til -30% rabatt. Rabatten kan brukes på alle produktene. Bruk koden ANNA-FACE eller kjøp HERRabatten varer kun en begrenset periode!

0 kommentarer

Siste innlegg