EN STOR OVERRASKELSE, BARNA VET IKKE HVA SOM VENTER DEM!

God fredag, og god helg! Er det bare meg eller går ukene bare fortere og fortere desto eldre man blir? For meg har ukene i alle fall flydd det siste året, og jeg har så vidt tid til å sette meg ned og nyte helgen, før den er over igjen. Nå har vi stått på hodet i flere uker her hjemme for å få hagen helt klar til sommeren starer, og nå som juni måned er like rundt hjørne, så kan jeg faktisk si at vi klarer å ha hele hagen ferdig til tirsdag! Nå har vi gjort alt som skal gjøres selv, og det mangler kun to viktige ting før hagen vår er helt ferdig.

På mandag venter det meg en stor pakke i posten, og på tirsdag legges kunsgresset! Jeg er så stolt over hva jeg har fått til, og selvsagt veldig takknemlig for hjelpen fra Jan og svigerfar med å klare å få til hver minste lille detalj jeg har ønsket til drømmehagen vår. Jeg kjenner at det blir så gøy å være hjemme denne sommeren og nyte vårt eget sommerparadis like utenfor vår egen dør. I dag fikk jeg gjort det som jeg kanskje har gledet meg mest til av alt med den nye uteplassen vår. Det er nemlig en overraskelse jeg holder på å lage for barna.
De aller fleste som vokser opp med hus og hage, har hatt en trampoline stående hjemme hos seg. Vi har også hatt det i alle år. Trampoline i hagen er vel kanskje fasiten på å få barna fornøyd med uteplassen. Men jeg har valgt en litt annen løsning. Jeg har ikke tenkt å sku opp trampolinen her hjemme i år. Jeg har nemlig lyst at de skal kunne benytte seg av den store uteplassen vi har, og trampoline finnes det i nesten alle hager rundt oss, som barna kan benytte seg av titt og ofte. Og da er det ekstra gøy å ha noe helt annet her hjemme.
Barna vet fortsatt ikke hva som venter dem, annet enn et gress å løpe på. Jeg har kjøpt inn fotballmål, og fotballer som de kan benytte seg av nede på gresset. Men den største overraskelsen til barna skal være oppe på taket. Jeg ville ikke legge med noen bilder av det, fordi jeg ønsker at barna mine skal få se det først. Men på mandag skal jeg overraske store og små her hjemme med en plass i hagen som de sent vil glemme. Noe jeg kan si med sikkerhet at ingen andre jeg kjenner har hjemme. Jeg gleder meg så masse til å vise dere, og ikke minst se barnas reaksjon!
Klarer dere gjette dere frem til hva det kan være? Jeg har i alle fall stått på i hele dag, for å bli ferdig, og jeg er så stolt over meg selv og egen innsats. Jeg må innrømme at når vi begynte å planlegge og tegne opp hagen og uteplassen vår, så følte jeg vel at alt ikke var mulig å gjennomføre. Men å tenke tilbake på hvordan jeg så ting for meg, og nå kunne se det i virkeligheten, akkurat som jeg håpet det skulle bli er ganske fantastisk. Tålmodighet er virkelig en styrke som kommer godt med når man skal få det fint! Ønsker alle en nydelig helg!
0 kommentarer

Siste innlegg