EN TING DU ALLTID MÅ HUSKE Å VÆRE ETT SKRITT FORAN PÅ!

Reklame | Bubbleroom

Det har blitt noen stille dager fra meg her på bloggen. Jeg har denne uken vært alene med barna, og det har også vært guttene sin siste ferieuke. Jeg har derfor prioritert etter hva jeg syns har vært viktig. Jeg har funnet på utrolig mye koselig med barna, samtidig som jobbtiden min har gått til boken. Jeg har med andre ord hatt hendene mine fulle. Noe jeg oppdaget når jeg tok min månedlige shopping hos Bubbleroom i går kveld, var at de har et nytt stort salg på mange av mine favoritter på -40 % rabatt! Se hele salget HER!
KJOLE HER (-40% rabatt akkurat nå) – SKO HER
Om det er en ting det er viktig å alltid være et skritt foran på, så er det nemlig tøy. Selv har jeg i mange år kjøpt etter behov, og ikke tenkt så langt frem. Men vet du egentlig hvor mye du sparer på å kjøpe alle dine favoritter til neste sommer på tilbud akkurat nå? Jeg har til og med brukt sommeren på å handle inn til høst- og vintersesongen til både meg og mine. Vinterjakker og gode ullgensere kan du finne på -40% /-70% rabatt i sommermånedene! Det føles kanskje rart å handle inn store vinterjakker mens du sitter i bikinien, men jeg skal love deg at det er verdt det! Kikk HER!
Selv tenker jeg fortsatt at jeg egentlig burde hatt en ny bikini denne sommeren, men i stedet for å kjøpe det på full pris når alle trenger bikini, så har jeg valgt å vente denne sommeren på at alt kommer på så og si halv pris. Når jeg er en familiemamma, og har så mange å kle opp til hver eneste sesong med tøy som passer. Så er det enorme summer for meg å spare på å alltid ligge ett skritt foran. Ønsker alle en nydelig handel, og søndag videre!
0 kommentarer

Siste innlegg