EN UKE TIL FLYTTING!

Om en uke sitter vi klar for avreise på flyplassen, spente og fornøyd med turen ned til Kypros. Etter mye frem og tilbake med tenking på hvordan vi skal løse alt på best mulig måte, så har vi nå kommet frem til en løsning som jeg tror vil være bra for både store og små. Det vil også gjøre at vi faktisk ikke skal være borte fra guttene i en hel måned som først var planen. Men neste uke setter vi oss altså på flyet, og er klar for nye eventyr. Nå kjenner jeg at jeg er så klar for å reise, og synes virkelig ventetiden har gått fort!

Jeg har i alle år vært veldig glad i å  flytte på meg. Selv om vi har en plass vi kaller hjemme, og som i stor grad er der barna vokser opp, og skal fortsette å vokse opp, så er det alltid fint å kunne oppleve verden litt også. Denne gangen er det for en måned, en annen gang kan det kanskje være for et halvt eller helt år. Jeg vet at det gir meg personlig veldig mye, og selv om vi bare bodde på Kypros i et halvt år sist, så snakkes det ofte om her hjemme, og eldste jenta mi husker veldig mye fra perioden, selv om hun bare var fire år på tidspunktet. 

Jeg heier virkelig på familier og foreldre som tør og være litt utenom A4, og alt som forventes. Jeg er virkelig så langt fra A4 når det gjelder ønsker og tanker om alt bra barnas oppvekst til opplevelser. Jeg kjenner at det mange ganger kan holde meg litt tilbake i å faktisk gjøre de tingene jeg har lyst til, og det er jo veldig synd. Det er kun mitt, og min familie sitt liv, og vi skal jo ikke leve for hva andre syns og mener, vi skal jo leve og sette egne spor i denne verden, uansett hvor i verden det måtte være. Ønsker alle sammen en magisk start på uken!

0 kommentarer

Siste innlegg