ENDA EN PERSON I FAMILIEN

Det er virkelig lenge siden jeg har hatt et typisk hverdagsinnlegg her på bloggen. Litt status på hvordan ting går, og ikke minst hvordan hverdagen er her hjemme nå i førjulstiden. Mye har skjedd i høst, og mye av det jeg så for meg at jeg skulle dele, har jeg endt opp med å ofte holde litt for meg selv. Bryllupet i seg selv er jo uten tvil det store høydepunktet, men det å gifte seg har ikke nødvendigvis forandret hverdagen noe særlig.

Det som derimot har forandret hverdagen, er at min kjære Hanne har flyttet inn i leiligheten hos oss. Det har tatt litt tid å vende seg til, men nå føler jeg nærmest vi er blitt enda en person i familien. Hanne spiser titt og stadig lunch hos oss, og på kveldstid blir hun gjerne med for å slappe av med en serie. På dagtid merker jeg det er utrolig behagelig å ha min beste venninne så tett på meg. Jeg føler meg ikke lengre like alene mens barna er på skole og barnehage, og Jan er på jobb.

Ellers så har jeg noe skikkelig fint å vise dere på Snapchat akkurat nå! Vi har nemlig fått 2 nye ting i hus i dag! Rett og slett litt unboxing ute på MyStory! @annarasmussen Jeg skal prøve å være flinkere på å oppdatere dere som dette, for jeg vet godt typiske vanlige dager blir satt pris på at jeg deler. Ønsker alle en fin start på helgen i morgen!

0 kommentarer

Siste innlegg