ENDELIG HAR JEG FÅTT NAVNET MITT TILBAKE!

Det er kanskje litt rart at jeg finner en så stor glede i akkurat dette. Men etter åtte år med sosiale media, og flere brukernavn i flere kanaler har jeg endelig fått mulighet til å få mitt ekte navn som brukernavn, på kanskje den viktigste kanalen jeg har utenom bloggen. Både Snapchat og bloggen min har i lang tid nå vært skiftet over til «Anna Rasmussen» mens for første gang noen sinne har jeg også fått mitt eget navn på Instagram! Jeg har over lengre tid prøvd å skaffe navnet, og lagt ned både tid og penger i å faktisk få det til. 

Nå er jeg så fornøyd med at det faktisk har skjedd. Noe jeg aldri trodde var mulig for kun noen år tilbake. Jeg har tatt kontakt med personen som hadde profilen før meg, som faktisk var Dansk ,og selvsagt het dette selv. For det er jo ulempen med et helt vanlig skandinavisk navn. Jeg fikk etter mye tid kommet til enighet om en pris for brukernavnet. Og etter at hun byttet det bort, tok det også flere uker før det var mulig for meg å faktisk endre brukernavnet til «Anna Rasmussen». 

Kanskje rart å innrømme at jeg har brukt penger på å få navnet mitt tilbake, på sosiale media, men for meg har det bare blitt viktigere og viktigere med årene. Og nå som jeg startet en helt ny Instagram bruker for bare to måneder siden, og har vært aktiv og delt unikt innhold i denne kanalen, så ville jeg føle meg mer knyttet til det med mitt eget navn! Om du enda ikke har startet å følge meg på Instagram profilen min kan du for første gang finne meg om du søker opp navnet mitt! Håper det er mange som ønsker å følge min ferske profil videre! 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSGRAM HER

0 kommentarer

Siste innlegg