ENDELIG JULEFERIE! + NY JULESIGNERING I DAG!

Reklame | egen bok

Endelig er det helg igjen, og nå siste helgen før jul! Er det meg, eller går tiden raskere og raskere til eldre man blir? Jeg føler i alle fall veldig på at det nettopp var 1.desember, og nå står julen for tur igjen. Michelle og Jan får juleferie i dag, og det gleder vi andre oss til veldig. Jeg har hatt guttene hjemme på dagtid den siste måneden, og det skal bli godt med en ekstra voksen i hus, og samle familien. Nå er det kun gøye ting som skjer frem mot jul, så det skal blir utrolig koselig. Jeg elsker julen, og den neste uken vi har foran oss.

Det er utrolig mye som skjer for min del denne helgen! I dag starter helgen med signering på Sørlandssenteret kl.21.00, etterfulgt av litt juleshopping. Jeg er egentlig ferdig med julegavene for lengst, men når sentrene har åpent til 24-00, så blir det alltid litt ekstra uansett. Håper å se mange kjente og nye ansikter på signeringen min i kveld! I morgen skal jeg også ha en signering. Den siste signeringen noen gang, om dette viser seg å være min aller siste bok, noe jeg selv tror det er. Det er derfor veldig koselig om de som ikke rekker å møte opp i dag, har lyst til å komme innom Kristiansand sentrum i morgen kl.15.00.

MINE ALLER SISTE BOK-SIGNERINGER:

Fredag 20.Desember kl.21.00 – Norli, Sørlandssenteret, Kristiansand

Lørdag 21.Desember kl.15.00 – Norli Markens, Kristiansand Sentrum

Rett fra min siste signering skal jeg på julebord med jentegjengen her på sørlandet. Og så videre ut på byen. Jeg hadde hele tiden sett for meg at jeg skulle rett hjem, når de andre skulle videre. Men ettersom at jeg plutselig ikke er gravid lengre, og alt av symptomer også «endelig» har forlatt kroppen, så synes jeg bare det er koselig å kunne følge med resten av gjengen. (Jeg sier endelig fordi det har vært veldig krevende tid å gå gjennom, da det aldri tok en slutt, og gravid-hormonene satt i kroppen lengre enn normalt etter en spontanabort.) Jeg håper på en fin kveld sammen med fine mennesker! 

Mellom alt som skjer for min del, skal vi selvsagt få bakt masse, hørt på julesanger, og finne den siste julestemningen før julen kommer. Søndagen blir også en stor koselig markering, vi skal opp i snøen med barna, etterfulgt av en tidlig «lille julaften» tradisjon. Vi har nemlig flyttet lille julaften en dag tidligere, for å reise inn til stavanger tidligere på lille julaften. Jeg har gledet meg lenge til denne helgen, og jeg gleder meg minst like mye som barna til den uken vi har i vente. Ønsker alle en fantastisk siste helg før jul!

0 kommentarer

Siste innlegg