ENORMT PRESS FOR Å LEVERE, ÅRETS JULEBILDE & EN NYKOMMER PÅ NESTE JULEBILDE?

For en utrolig deilig jul, og juletid dette har vært. Jeg har tatt meg en velfortjent pause fra det aller meste av sosiale media gjennom hele juletiden, og det er faktisk den første julen på over 8 år som jeg ikke har logget meg inn for å skrive til dere. Jeg begynner å merke at bloggen min blir mindre og mindre prioritert av meg selv. Tiden min vil jeg bruke på andre ting, som betyr mer for meg. Og det er både sunt og godt å klare å kjenne litt på. For jeg har faktisk blogget helt siden jeg var 15 år gammel. Det begynner å nærme seg 10 år, med et enormt press for å alltid levere. 

Jeg er på ingen måte ferdig med bloggingen, men det er deilig å ikke kjenne på det samme presse som tidligere. Kanskje det handler om at jeg blir eldre, eller rett og slett bare at ting har falt mer på plass for meg på flere områder, og bloggen ikke er hele meg lengre, som den pleide å være. Julen vår har vært helt nydelig, og jeg ser utrolig mye frem til det nye året vi nå skal gå inn i. 2020 er et magisk år for meg, og sikkert mange andre også. Selv om jeg ikke aner noe om hva vi skal gjøre eller hva året bringer, så vil uansett et år som 2020 huskes, for en hver skjel med en mild hobby OCD! 

Jeg ser frem til å dele nok et år sammen med dere her på bloggen, uansett hva det kommende året måtte bringe meg av oppturer og nedturer. Jeg har mye jeg gleder meg til og ser frem til, og måtte det bli et år vi vil se tilbake på med mange fine minner og øyeblikk! Jeg håper alle har hatt en fin juletid, virkelig! Julen kan være så mye forskjellig, for så mange mennesker. Jeg føler meg heldig som har folk rundt meg å være sammen med på en sånn dag. Det er noe jeg ikke tar forgitt! Årets julebilde ble like spesielt som alle årene tidligere, barna vokser seg stadig større, og jeg krysser fingrene for at det vil være en nykommer med på julebilde til neste år! 

0 kommentarer

Siste innlegg