ENTEN ER BARNA MINE BOTSKJEMT, ELLER SÅ HAR DE FOR LITE LEKER ?!

Nå er det ikke lenge til helgen starter for fult, og jeg kjenner det er superdeilig å si at fredagen endelig er her igjen! Vi skal inn til Stavanger denne helgen, men før den tid har jeg en hel hau med ting jeg må få gjort. Denne uken har virkelig gått fort, og jeg syns det er utrolig deilig å kunne si at jeg har hatt enda en fantastisk uke uten noen «down» i hverdagen. Det gjør meg virkelig godt å kjenne på følelsen av å være opptatt med ting, og ikke minst det å være sosial. 

Nøkkelen min på å ha det bra og være lykkelig, er uten tvil å kunne trives i hverdagene. Jeg var veldig lei av hverdagene i høst, og satte meg derfor en konkret plan for dette året. Jeg skulle fylle dagene mine med jobb og trening. Ved siden av alt annet som må gjøres, som å vaske huset og hente og bring på barna. Jeg trives så godt om dagen, og er så takknemlig for at jeg har klart å få til det. Treningen har virkelig gitt meg en energi som jeg ikke trodde var mulig for meg å få! 

Jeg må bare få sagt tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på housetour videoen jeg la ut i går. Veldig gøy med fine tilbakemeldinger. Jeg fikk også noen kommentarer på at barna mine hadde lite leker, og at det ikke ser ut som det bor barn i dette huset, og at det umulig kan være så ryddig å fint til vanlig. Vel alt det der er jo bare komplementer til meg som husmor. Jeg er hysterisk glad i å ha det fint og ryddig, og har tiden på dagtid satt av til å ha det som dette hver dag. Trodde virkelig ikke barn i Norge kunne ha «for lite leker»? 

Enten så er det sunn for barna mine har for lite, eller så er det dårlig for barna mine at jeg skjemmer dem bort.. Jeg kan liksom aldri vinne? Jeg vet jo at barna mine har mer enn nok leker, samtidig som jeg passer på at de må ønske seg tingene til jul og bursdager. Jeg prøver å balansere det så godt som jeg kan, og forhåpentligvis er det kun de som ikke ønsker å se det som åpner munnen sin. Barna mine har det godt med den sofaen vi har, og de rommene de har. Trenger jeg å forsvare livet vårt noe mer enn det? 

Jeg tror ikke en gang på at noen mener at barna mine har for lite, eller at jeg skjemmer dem bort. Jeg er ganske sikker på at det heller ingen som innerst inne tror at jeg som mamma aldri prøver å gjøre det som er best for hvert og enkelt av mine barn. Jeg er en mamma til tre små, og jeg er faktisk en forbanna bra mamma også! Starter helgen med en stor klapp på skulderen til alle mødre som klarer å feie foran egen dør, og ikke tenke på hvordan alle andre har det! GOD HELG!

0 kommentarer

Siste innlegg