FARGEPALETT OG INSPIRASJON TIL DET NYE HUSET!

Reklame | Ellos

Nå er nesten alt av gulv, tak, vegger og fliser valgt ut til det nye huset, og jeg har derfor lyst å vise hvilke farger jeg har valgt ut og satt sammen. Jeg har veldig frie tøyler når det kommer til ønsker for det nye huset, men utrolig nok så har også Jan visst sin interesse over valget jeg har tatt. Det skal være flest hvite vegger i huset, men vi skal ha noen som skiller seg ut, men også enkelte rom som skal være litt ekstra fargerike enn andre. Det jeg har funnet ut etter mange runder med oppussing er at det finnes mange ulike hvit farger, og enda flere verrianter av andre farger. Så nå har vi valgt ut de fargene som skal gå igjen på alt av tak, lister, dører og vegger i samme hvitfarg, og vegger her og der som er store kontraster til resten. 

Jeg har forelsket meg helt i fargene over, og synes rett og slett det skal bli vanskelig å kun velge en. Jeg tror derfor at jeg blir nødt til å velge hele «fargekartet» i tonene som hører sammen, for. Måfå nettopp det uttrykket jeg er ute etter. Det blir et helt nytt hus, med en helt ny stil for vår del. Det er flere av fargene som jeg følte så annerledes ut både på fargeprøvene og på bildene, enn hva som visste på nettsiden av samme farger. Jeg hadde derfor noen jeg likte bedre enn de har nå har valgt ut, som jeg endret helt når jeg så det i virkeligheten. Så det anbefaler jeg alle å gjøre før de faktisk velger farge. 

Jeg ønsker også å få med disse tonene sammen i et rom på en eller annen måte, men har ikke helt kommet frem til hvor eller hvordan jeg skal få dette til. I utgangspunktet så har jeg tenkt å gå for Treasure eller Organic Green på en av veggene på hoved soverommet, men ønsker kun en vegg som står sammen med hvite vegger. Og kanskje jeg til og med ender opp med å kun gå for en vegg her og der med andre farger, og da er det jo plutselig mye mindre muligheter til å bruke alle fargene jeg har valgt ut. Men jeg synes det hadde vært utrolig kult å fått det til på en eller annen måte. 

Det også å tenke på valg av møbler og innredning på de ulike rommene, når det kommer til farger på veggene. Foreksempel på barnerommene så har jeg i utgangspunktet tenkt hvite vegger, men plutselig så kan det bli noe annet enn hvit som ender opp på veggene der også. Jeg er veldig usikker fortsatt merker jeg i skrivende stund, og elsker å finne ut av alt, selv om jeg kjenner det også hadde vært deilig å vite hva jeg ønsker snart. Det jeg vet med sikkerhet er at vi skal ha Dempet Sort i trappegangen! Det tror jeg blir nydelig i stil med resten! 

Over har jeg lagt med noen inspirasjonsbilder jeg har laget til meg selv i disse planleggingsdager. Jeg har allerede handlet mye fint på Ellos til vårt nye hus, og har i tiden fremover selvsagt lyst til å vise dere enda mer av dette. Jeg tenkte bare å nevne med det samme jeg var inne på hus og interiør tema at Ellos nå har masse gode tilbud på en rekke varer, og opp til -50% rabatt på masse fint til hjemmet, hele salget deres finner du HER!

0 kommentarer

Siste innlegg