FERDIG MED BARN, PREVENSJON, FREMTIDIG JOBB & DETTE SYNES JEG ER UANSVARLIG! +++

Hva er dine beste tips i forbindelse med skolestart? Jeg føler ikke jeg har så mye å komme med på akkurat det, men kanskje bare det å forberede barna så mye som mulig på hvordan hverdagen vil se ut, og ikke ha så mye fokus på hvor gøy det vil bli. Man skal selvsagt ikke være negativ, men ha mer fokus på at man skal lære masse nytt, bli kjent med mange nye mennesker, og at hverdagen vil være annerledes. Jeg vet ikke om mitt barn vil trives på skolen, jeg vet ikke om han vil synes at det blir gøy. Jeg vet ikke om han får mange nye venner. Jeg vet bare at han vil lære masse nytt, og bli kjent med mange, og håper selvsagt at det blir en like fin plass å være som storesøster synes.

Om det blir et fjerde barn på dere, er dere da helt ferdige? Ja, det tror jeg, spesielt med tanke på hvor mye vi nå har vært gjennom for å skulle få det til, men man skal jo aldri si aldri, plutselig så ønsker vi å få enda en baby i fremtiden når de andre er blitt store. Det tviler jeg på nå altså, men jeg har fortsatt ikke følelsen av å være ferdig, og selv om jeg sårt ønsker et barn til nå, så er jeg jo veldig takknemlig for de tre jeg har om det skulle vise seg at vi ikke får flere. 

Har du brukt noen form for prevensjon de siste fem årene? Ja, det har jeg. Jeg hadde spiral i lang tid etter Lucas, den valgte jeg til slutt å ta ut fordi det påvirket psyken min. Og det har egentlig alltid prevensjonsmiddel med hormoner gjort. Jeg tror nok at løsningen når jeg ønsker å gå på prevensjon igjen blir en kobber spiral. Jeg har tidligere både hatt p-piller, p-stav og den hormon spiralen som jeg hadde sist, og jeg tror nok kroppen min har mer enn nok med hormoner og følelser og holde styr på som det er.

Ville du hatt 7 barn og bodd på gata, eller 3 barn i leilighet? Uten tvil tre barn i leilighet. Ingen har vel et ønske om å ende opp på gata. Jeg tenker jo uten tvil at man må tenke økonomisk når man får barn generelt og i alle fall om man ønsker å få flere. Har man råd til det? Klarer man følge opp alle sammen? Det er veldig dyrt å ha barn, og kanskje dyrere enn man først tror når man får en positiv test for første gang. Jeg synes derfor det er uansvarlig å ikke tenke på økonomi og fremtid når man ønsker å få barn. Man trenger ikke være rik, men man skal kunne ha mat på bordet og tøy som passer til en hver tid.

Tror du at du kommer til å jobbe med noe annet i fremtiden? I så fall hva? Ja, jeg klarer ikke se for meg en fremtid med den jobben jeg har nå. Jeg klarer heller ikke se for meg noen annen jobb, så det er litt rart og ubehagelig å tenke på. Men skulle jeg ønske å slutte med den jobben jeg har nå, så har vi som et par sikret oss økonomisk for å kunne klare oss godt på kun en inntekt mens jeg for eksempel studerer eller finner ut av hva jeg ønsker videre i livet, så det gjør hele situasjonen veldig mye mer behagelig.

Er du helt ferdig med TV? Jeg trodde i en lang periode at jeg var helt ferdig for godt, men det er vel for første gang nå at jeg kan si med sikkerhet at jeg blir å se på TV igjen om ikke lenge! Det er selvsagt utrolig gøy og spennende, og jeg gleder meg masse til å reise bort på innspilling. Jeg er super motivert, men samtidig litt nervøs også. Det er tre år siden jeg skulle vært med på Skal vi Danse allerede,  og jeg har faktisk ikke vært på noe TV program etter dette. Jeg har faktisk knapt vært på intervjuer på tv heller i denne perioden.

Hva skremmer deg mest med fremtiden? Det er ikke så mye med fremtiden som skremmer meg, jeg føler på mange måter at livet mitt er på en bra plass, og jeg er fornøyd med hverdagen. Barna er i en fin alder, og har gode venner og mennesker som bryr seg rundt dem. Jan og meg har det bra, og han trives i jobben sin, det er ikke så mye mer jeg trenger for å ikke frykte fremtiden. Jeg klarer faktisk ikke se noe som helst, det vil selvsagt komme utfordringer både med barna og i livet mitt generelt, men akkurat nå ser jeg ingenting jeg ikke klarer å møte!

 

0 kommentarer

Siste innlegg