FLERE BILDER FRA BRYLLUPET + TANKER FOR TIDEN FREMOVER!

Siden vi nå er inne på tema, så tenkte jeg å følge opp innlegget jeg skrev om at jeg har fått bryllup helt opp i halsen. Det er mye av skylden til hva som skjedde videre etter bryllupet. Vi valgte nemlig aldri å ta noen bryllupsbilder. Jan og meg fikk heldigvis mange fine bilder fra bryllupet, men selve bryllupsbildene valgte vi å ikke ta på bryllupsdagen. Jeg angrer jo litt på det nå, og vi kan sikkert alltid få tatt bildene på et senere tidspunkt. Men det føles bare litt feil, og jeg kjenner at jeg ikke ønsker å gjøre det i noe nær fremtid. 

Vi eller rettere sagt jeg, hadde litt store planer for disse bildene, og ønsker fremdeles å gjøre det sånn om vi skal ta de på et senere tidspunkt. Men jeg vil jo ikke akkurat være 10 år eldre enn jeg var på bryllupsdagen heller. Jeg tenker det er innafor å ta bryllupsbildene opp til to år etter bryllupet, for min egen del. Jeg skulle jo ønske vi hadde noen flotte bilder av oss opp på veggene her hjemme. Selv hvor lei jeg er av bryllup, og alt det styret, så elsker jeg jo minner og det å se tilbake på fine øyeblikk. 

Bryllupet vårt var på sørlandet, og vi hadde all mulighet i verden til å ta noen fine bilder på bryllupsdagen. Men siden vi hadde bryllup i oktober, så ville jeg ikke være avhengig av været, og sa ganske tidlig at selve bryllupsbildene ville jeg ikke stresse med på den dagen som bare skulle være fin. Jeg hadde stresset nok på forhånd for å få en perfekt dag, og er glad for at vi valgte som vi gjorde på den dagen. Å ha med barna på noen bilder var også et stort ønske fra min side, og de var også slitne og hadde egne planer for bryllupsdagen. Og jeg ville ikke plage dem med bildene på en dag jeg ville skulle være fin for alle. 

Tanken min med bryllupsbildene har hele tiden vært å sette av en dag der alle er forberedt på at det er det som skal skje. Tanken var å ta med oss hele gjengen, barnevakt og fotograf og reise ned til Roma. Bryllupet vårt skulle jo egentlig ha vært i Roma, og dette var planen hele veien helt siden da. Kanskje vi får det til og reiser ned på en weekend tur i løpet av de neste to årene, eller så blir det ikke. Om det ikke blir, så er ikke det verdens undergang, men jeg kjenner at jeg har lyst til å få det til en gang.

0 kommentarer

Siste innlegg