FORDI DU FORTJENER DET!

Reklame | Sportamore

Er det en ting vi kan bli flinkere på, så er det nettopp det å unne seg noe fint av og til. Og når jeg skal kose meg med shopping, så er det to ting som gjelder. Det er noe fint til barna, og ikke minst noe fint til meg selv. Samtidig innrømmer jeg fint at det føles vesentlig bedre når man i tillegg vet at man gjør et ordentlig godt kjøp! Og akkurat det tenkte jeg å hjelpe deg med! Her er to fantastiske tilbud, både til mor og barn!

Hos Sportamore.no kan du akkurat nå shoppe alt til barn med 30% rabatt. Med rabattkode: KIDSFIRST får du nemlig 30% på alt av klær og sko til barna. Sportamore fører merker som Nike, Adidas, Bergans of Norway, Peak Performance og Viking. Du finner med andre ord alt du trenger til både barnehage og skole med 30% rabatt HER!

I tillegg er det jo fint å unne seg noe man ønsker selv også. Og da tenkte jeg å tipse om at du akkurat nå får 40% rabatt på absolutt alt fra Kari Traa hos Sportamore.no du bruker bare rabattkode: KARITRAA når du kommer til kassen! Det tilbudet finner du HER!

0 kommentarer

Siste innlegg