FORELDRESAMTALE, GYNEKOLOG TIME + HØSTFERIE!

I dag har hele formiddagen gått i ett, og jeg har både rukket å hatt en time med foreldresamtale, for så å kjøre tur-retur Kristiansand sentrum, hvor jeg også har fått tid til en gynekolog time. Nå er det bare en liten times innsats med jobbing, før henting av snuppemor på skolen. Og etter det kan vi pustet lettet ut etter all innsatsen som er lagt ned fra skolestart, for nå er det en ny ferie som står for tur! Det skal blir utrolig deilig med Høstferie for noen hver nå, kjenner jeg. Hverdagene er travle for alle, også de små.
Jeg føler nesten det er umulig å kunne bli fornøyd med egen innsats når det er så travle dager. Er det ikke det ene jeg føler jeg rekker, så er det noe annet. Jeg er nok blitt flinkere til å ikke bli så skuffet over meg selv. Og dere ser nok store forskjeller på hvor mye tid og energi jeg legger ned i bloggen min nå, kontra tidligere år. Jeg er på ingen måte blitt dårligere til å gjøre jobben min, for om det er ting så skal gjøres, så får jeg det gjort. Men livet er skjedd, og ting som en gang var veldig viktig for meg, er ting jeg ikke tenker mye på nå.
Jeg er nok som mødre flest, prioriterer de riktigere tingene. Og klarer likevel å bli skuffet over meg selv for alt jeg burde fått tid til. Men det finnes ikke nok timer i døgne, hverken til å gjøre alt eller å sutre over det som ikke ble gjort i ettertid. Jeg hever hodet mitt, og skal ta helg med god samvittighet i dag! Jeg er så glad for alt jeg har fått rukket med de få timene vi er gitt i uken, og må prøve å ha fokuset på riktig sted. Det får heller bli noen bilder som går igjen i blogginnleggene, enn at det ikke blir noen innlegg overhode. Ønsker alle en nydelig høstferien, og en god helg!
0 kommentarer

Siste innlegg