FØRSTE BILDENE AV NYTT HUS, OG MINE TANKER FOR BARNEROMMENE!

Reklame | Jollyroom

Nå var det plutselig utrolig lenge siden sist jeg satte meg ned for å skrive, og jeg tenkte derfor det var på høy tid med en liten oppdatering. Ukene går virkelig i rekordfart mot overtakelse av nytt hus, og jeg nyter virkelig alle valg som skal tas til det nye huset. Det hele er en god balanse mellom praktisk og fint, og jeg gleder meg til alt jeg skal vise dere, men i mellomtiden har jeg lyst å vise dere hva som skjer i disse dager. 

Jeg har i samarbeid med Jollyroom plukket ut flere favoritter til barnas soverom. Jeg synes det er så utrolig gøy å planlegge et og et rom i huset, og barnas soverom er selvsagt noe som blir høyt prioritert. Jeg ønsker at de skal få det så fint som mulig, samtidig som de selvsagt skal ha rom som er lette å leke på, med nok plass, og ikke minst også skal kunne ta med seg venner og familie på overnatting.

BallbassengKlatreveggHylleStolerBord

Jeg har et stort fokus på barna mine sin alder når jeg lager i stand barnerommene. Det er stor forskjell på både interesse og alder, men det som er felles for alle barna er at de skal kunne ha mulighet til å ta med seg venner hjem, og kunne gjøre det som er gøy for hvert og enkelt av barna. Michelle er allerede ni år til sommeren, William er skolegutt til høsten, og minsten er tre og et halvt år snart. 

KnaggHylleFotball SakkosekkPuffStol

Det er med andre ord stort mellomrom mellom dem, selv om de likevel er tette nok i alder til å kunne leke og kose seg sammen. Så det føles godt når jeg nå skal planlegge tre helt forskjellige barnerom som alle tre skal kunne leke i. Jeg har sett timesvis gjennom forskjellige nettsider for produkter til  barnerom, og har fort funnet ut at Jollyroom har det beste og største utvalget til barnerommene. Du ser mine favoritter til barnerommene gjennom innlegget, det vil gi dere et tydelig bilde av hvordan de forskjellige barnerommene vil se ut i det nye huset! 

0 kommentarer

Siste innlegg