FØRSTE FEIRING I NYTT HUS!

Som jeg så vidt nevnte i går så skal vi feire Michelle sin bursdag til helgen. Det blir den aller første feiringen i nytt hus. Den aller første gangen vi samler folk i huset, og mange skal se det nye hjemmet vårt for aller første gang. Det i seg selv synes jeg er utrolig spennende og gøy i seg selv, men om ikke det var nok, så er bursdager noe av det gøyeste jeg vet. Vi skal feire henne sammen med familie og venner på lørdagen, og så skal Michelle feires med jentene i klassen på søndagen. Det blir en superfin helg for hele gjengen her hjemme, og jeg gleder meg så til å rigge i stand.

Jeg har allerede laget klar alle godteposene og planlagt innkjøp til alt jeg skal bake til begge selskap. Jeg laget hele kakebordet selv til William sin 5 årsdag, og skal gjøre det samme denne gang. Jeg syns det er utrolig gøy å bake, og det gir en utrolig stor selvtillitsboost å faktisk få det til. Jeg gleder meg til å vise dere alt når jeg holder på, og ikke minst å fortelle dere tema og farger som skal være i fokus på helges store bursdagsfeiring! Klarer du å gjette riktig tema? 

Michelle vet fortsatt ikke tema, da jeg har planlagt å overraske henne senere i uken, og når hun får vite det skal jeg også fortelle dere. Jeg skal begynne å lage klart kakepynt og diverse pynt generelt i morgen, så da må jeg nok fortelle henne det. Jeg tror hun kommer til å bli veldig overrasket og glad for tema. Jeg må si dette nok en gang, for jeg lager en stor greie ut av hver eneste bursdag, men om dere har fulgt meg lenge, så vet dere også at jeg gjør dette fordi jeg selv elsker det, barna hadde blitt like fornøyd med en ferdig brownie og noen ballonger. Se alt jeg har rigget i stand til bursdager tidligere HER! 

0 kommentarer

Siste innlegg